تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

مذاکرات ترکیه و آمریکا برای پس گرفتن سرمایه گذاری ترکیه در ساخت جنگنده F-۳۵

مذاکرات بین آمریکا و ترکیه برای پس گرفتن پول ترکیه بعد از حذف این کشور از پروژه ساخت جنگنده اف-۳۵ ادامه دارد. ترکیه بعد از خرید سامانه دفاع موشکی S۴۰۰ روسی از این پروژه حذف شد.

کد خبر: ۱۱۲۸۴۵
۱۵:۵۷ - ۰۶ آبان ۱۴۰۰

f-35 ترکیه

دیدارنیوز: سخنگوی وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد، هیات‌های آمریکا و ترکیه مذاکرات "سازنده‌ای" به منظور حل مناقشه بر سر حذف آنکارا از برنامه جنگنده‌های اف-۳۵ به دنبال خرید سامانه‌های دفاع هوایی اس-۴۰۰ روسیه به دست آن‌ها برگزار کردند.

به گزارش  خبرگزاری اسپوتنیک، آنتون سملروث، سخنگوی پنتاگون چهارشنبه گفت: اندرو ال. وینترنیتس، مدیر اصلی گروه سیاستگذاری اروپا و ناتو و ملیسا بنکرت، مدیر طراحی، برنامه‌ریزی و تحلیل در دفتر معاون وزیر دفاع در امور مالکیت و پایداری، رهبری هیات وزارت دفاع به آنکارا در تاریخ ۲۷ اکتبر را بر عهده داشتند و در خصوص مسائل باقیمانده ناشی از حذف ترکیه از برنامه اف-۳۵‌ها رایزنی برای حل و فصل اختلافات انجام شد.

این سخنگوی وزارت دفاع آمریکا گفت، گفتگو‌ها "سازنده" بود. او افزود که این هیات‌ها در نظر دارند تا بار دیگر در ماه‌های آتی در واشنگتن ملاقات داشته باشند.

پیشتر رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه گفته بود که آمریکا پیشنهاد فروش اف-۱۶ را به ترکیه در ازای پیش پرداخت آنکارا درخصوص اف-‌۳۵‌های پیشرفته‌تر داده است؛ ادعایی که پنتاگون رد کرد.

پس از خرید سامانه‌های روسی اس-۴۰۰ از سوی ترکیه به‌رغم مخالفت آمریکا، واشنگتن که در ماه دسامبر تحریم‌هایی را علیه صنایع دفاعی ترکیه وضع کرد، گفت که هیچ پیشنهاد مالی به متحد خود در ناتو نداده است. آنکارا پس از خرید سامانه‌های دفاع موشکی از روسیه، از پروژه جنگنده‌های اف-۳۵ حذف شد.

اردوغان به تازگی حین برگشت از نیجریه به خبرنگاران گفته بود: ما این مبلغ ۱.۴ میلیارد دلاری خود را به هر طریقی که شده دریافت می‌کنیم و همچنین وزیران دفاع ترکیه و آمریکا در این خصوص گفتگو خواهند کرد. معتقدم که ما پیشرفت خواهیم کرد.

اتحاد چند دهه‌ای میان آنکارا و واشنگتن در پنج سال گذشته به دلیل اختلاف سیاست درخصوص سوریه، خرید موشک دفاعی اس-۴۰۰ از روسیه، تنش‌ها در شرق مدیترانه و مساله حقوق بشر به شدت تحت فشار قرار گرفته است.

منبع: ایسنا
برچسب ها: ترکیه آمریکا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها