تیتر امروز

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی:

طالبان قابل قیاس با داعش نیست/رئیسی ۱۰ میلیون رای بیشتر از رقبا آورد/روحانی ۳۵۰ هزار رای اکثریت را کسب کرد

دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی گفت: در شرایطی قرار داریم که طالبان به شرق و غرب پشت کرده است. این طرز تفکر که با داعش برای از بین بردن طالبان هماهنگ شویم اشتباه است. طالبان قابل قیاس با داعش نیست.

کد خبر: ۱۱۲۸۴۱
۱۴:۵۵ - ۰۶ آبان ۱۴۰۰

طالبان قابل قیاس با داعش نیست/رئیسی 10 میلیون رای بیشتر از رقبا آورد/روحانی 350 هزار رای اکثریت را کسب کرد

 

دیدارنیوز: مجتبی شاکری دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی در همایش خانه احزاب ایران که صبح پنجشنبه در وزارات کشور  برگزار شد گفت: در شرایطی قرار داریم که طالبان به شرق و غرب پشت کرده است. این طرز تفکر که با داعش برای از بین بردن طالبان هماهنگ شویم اشتباه است. طالبان قابل قیاس با داعش نیست.

دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی گفت: ایران یک کشور قدرتمند در منطقه است و در مسائل بین‌المللی هم به عنوان کشور تاثیرگذار در روابط بین المللی تبدیل شده ایم. در گام دوم انقلاب اسلامی مسئله سیاست خارجی اعلام شده است.

وی افزود: ما با افغانستانی رو به رو هستیم که شوروی را از کشورش بیرون کرد و به آمریکا هم پشت کرد. در شرایط فعلی طالبانی روی کار آمده که طالبان سابق نیست.
 
این فعال سیاسی افزود: در شرایطی قرار داریم که طالبان به شرق و غرب پشت کرده است. این طرز تفکر که با داعش برای از بین بردن طالبان هماهنگ شویم اشتباه است.
 
دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی افزود: طالبان قابل قیاس با داعش نیست.
 
شاکری در ادامه در پاسخ به اصلاح طلبانی که رای رئیس جمهور دولت سیزدهم را پایین می‌دانند گفت: مجموع رای آقای روحانی در مقایسه با رقبایش ۳۵۰ عدد بالاتر بود و حجت الاسلام رئیسی ۱۰ میلیون رای بالاتر از رقبایش داشت

منبع: برنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد