تیتر امروز

اکبر حسنی: بانک‌ها برای تسهیلات تولید هزار بهانه می‌تراشند/ می‌توانستم با پولم دلار بخرم
بررسی موانع تولید در گفت‌وگو با مدیر عامل آریا چوب نفیس آفرینش+ویدیو

اکبر حسنی: بانک‌ها برای تسهیلات تولید هزار بهانه می‌تراشند/ می‌توانستم با پولم دلار بخرم

موانع، مشکلات و کارشکنی‌های مسیر تولید از ثبت درخواست و اخذ پروانه تا وارد کردن سخت افزار و موضوع ترخیص آن در گمرکات ایران در گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین.
گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف
چه کسی رئیس مجلس دوازدهم خواهد شد؟ دیدار گزارش می‌دهد:

گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف

محمدباقر قالیباف گرچه نفر اول انتخابات مجلس دوازدهم از تهران نشد، اما همچنان انتظار دارد که در مقام شیخ مکلای جریان اصولگرا، در جایگاه خود ابقا شود، گزینه‌های دیگری نیز برای ریاست بر مجلس مطرح...
آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار
دیدار نخستین برنامه از "پریسکوپ" را منتشر می‌کند

آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار

با توجه به طیف گسترده علاقه مندی‌ها در دهه‌های اخیر در زمینه‌های شغلی و به طبع سردرگمی و عدم آگاهی نسل نوجوان و جوان (نسل Z) نسبت به آینده، بازار کار، میزان درآمد، جایگاه شغلی و اجتماعی هر حرفه...

کرونا با این زهر کُشنده درمان می‌شود

طبق پژوهش گروهی از محققان دانشگاه آبردین، ترکیبی خارق العاده از سم‌های عقرب به مقابله با سویه‌های ویروس کرونا کمک می‌کند.

کد خبر: ۱۱۲۷۱۸
۱۰:۲۷ - ۰۵ آبان ۱۴۰۰

زهر عقرب درمان کرونا

دیدارنیوز ـ پژوهشگران در تازه‌ترین مطالعات خود در خصوص کرونا، به نتایج جالبی درباره تاثیر زهر عقرب بر درمان بیماری کرونا دست یافته‌اند.

زهر عقرب در سراسر جهان در درمان‌های سنتی به کار می‌رود. اما اکنون گروهی از محققان دانشگاه آبردین کشف کرده‌اند ترکیبی خارق العاده از سم‌های عقرب به مقابله با سویه‌های ویروس کرونا کمک می‌کند.

برای انجام این پژوهش عقرب‌هایی از صحرای مصر جمع آوری شدند و قبل از آنکه دوباره در محل زندگیشان رها شوند، زهر آن‌ها گرفته شد. طبق یافته‌ها زهر‌های مذکور حاوی پپتید‌هایی هستند که بسیاری از آن‌ها نوروتوکسین‌های قوی و کشنده هستند. اما علاوه بر آن سم‌های مذکور ویژگی‌های آنتی باکتریال و آنتی ویروسی قدرتمندی دارند و تصور می‌شود از غدد سم در بدن حیوان در مقابل عفونت مراقبت می‌کنند.

محققان معتقدند پپتید‌های مذکور سرآغازی برای طراحی دارو‌های ضد ویروس کرونای جدید هستند.

عبدالرحمن در این باره می‌گوید: برخی از خطرناک‌ترین عقرب‌های جهان در مصر زندگی می‌کنند. سم آن‌ها تاکنون به طور کامل بررسی نشده و احتمالا منبعی جدید برای توسعه درمان‌های تازه است.

این پژوهشگران مواد شیمیایی مفید را از زهر عقرب استخراج و پتانسیل استفاده از آن‌ها برای مقابله با کووید ۱۹ را بررسی می‌کنند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی