تیتر امروز

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان:

قهرمان تنیس روی میز کارگران جهان مدال طلای خود را به شهید لندی اهدا کرد

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان گفت: قهرمان خوزستانی تنیس روی میز کارگران جهان مدال طلای خود را در اقدامی معنوی به خانواده شهید لندی اهدا کرد

کد خبر: ۱۱۲۶۹۵
۲۰:۲۳ - ۰۴ آبان ۱۴۰۰

قهرمان تنیس روی میز کارگران جهان مدال طلای خود را به شهید لندی اهدا کرد

دیدارنیوز خوزستان:ارسلان غمگین امروز سه شنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۰ در آیین اهدای مدال طلای قهرمانی تنیس روی میز کارگران جهان در یونان 2021 به خانواده شهید "علی لندی" قهرمان ملی؛ که با حضور حجت الاسلام والمسلمین علینژاد، رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه خوزستان، سرهنگ فلاحی و سرهنگ حسینی از سپاه حضرت ولی عصر ( عج)، نصیری معاون اداره کل ورزش و جوانان استان، مدیر عامل شرکت سداد فام نیشکر، معاون اجتماعی، رئیس و کارشناسان اداره فرهنگی ورزشی اداره کل، رئیس هیئت ورزش کارگری استان، خانواده شهید لندی و "جمال فتاحی" دارنده مدال طلای تنیس روی میز مسابقات کارگران جهان در آتن یونان برگزار شد، اظهار کرد: یکی از جلوه های تجلی زیبایی معنوی اقدام فداکارانه و ایثارگرانه شهید لندی  و در راستای آن حرکت خودجوش قهرمان استان در اهدای مدال طلای خود به او است.

وی افزود: در بزنگاهی که دشمنان خارجی سعی در بی اعتماد کردن نوجوانان و جوانان و این مملکت به آرمان های انقلاب را دارند، شهید لندی با اهدای جان خود، دیگر دوستی و ایثار و فداکاری را معنا کرد.


غمگین با تحسین اقدام جمال فتاحی دارنده مدال طلای تنیس روی میز کارگران جهان در یونان، خاطر نشان کرد: بسیار سخت است سالها تلاش کنی تا به مدال طلا در عرصه های بین المللی دست پیدا کنی اما این قهرمان ملی به منظور ارج نهادن به فرهنگ شهادت و ایثار مدال خود را به نوجوانی بخشید که همچون دیگر شهدای وطن در جنگ تحمیلی و دفاع از حرم ثابت کردند فداکاری و از خودگذشتگی در جان و تن ایرانیان ریشه دارد؛ اقدام شجاعانه این نوجوان بختیاری باید همیشه زنده نگاه داشته شود.

وی در ادامه در خصوص عملکرد کاروان ورزشی مسابقات کارگران جهان در یونان تصریح کرد: این کاروان با نام جهادگران تولید در این مسابقات شرکت کردند که استان خوزستان موفق به کسب یک مدال طلا ، ۴ مدال نقره و ۵ مدال برنز در رشته های تنیس روی میز و شنا شدند.

لازم به ذکر است؛ جمال فتاحی  به نمایندگی از شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، جامعه ورزش‌ کارگری کشور و استان این اقدام‌معنوی را انجام داده است وی همچنین در سال ۹۷ نیز پس از کسب مدال طلای مسابقات کارگری جهان در فرانسه، مدال خود را به خانواده سردار شهید امید فرجی زنگنه اهدا کرد.


گفتنی است؛ شهید علی لندی نوجوان  ۱۵ ساله ایذه‌ای روز ۱۸ شهریورماه پس از وقوع آتش‌سوزی در خانه همسایه، با فداکاری دو بانوی میانسال گرفتار در آتش را نجات داد و خود دچار ۹۱ درصد سوختگی شد و سپس بر اثر شدت جراحات وارده روز جمعه ۲ مهرماه جان به جان آفرین تسلیم کرد.



برچسب ها: خوزستان
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر