تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

شاگردان برانکو در یک قدمی فینال لیگ قهرمانان آسیا

پرسپولیس ایران در دور رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا، برابر میزبانش السد به پیروزی یک بر صفر رسید.

کد خبر: ۱۱۲۵۷
۲۰:۵۹ - ۱۰ مهر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - در جریان دور رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا، السد قطر از ساعت ۱۸:۴۵ در ورزشگاه جاسم بن حمد شهر دوحه، میزبان پرسپولیس ایران بود که این دیدار در نهایت با پیروزی  یک برصفر نماینده ایران به پایان رسید.

گزارش نیمه اول:

در آغاز نیمه نخست این دیدار، سفیدپوشان السد سعی داشتند با بهره‌مندی از شرایط میزبانی، حملاتی را روی دروازه پرسپولیس طراحی کنند اما عملکرد خوب هافبکها و مدافعان پرسپولیس، باعث شد فشار کمتر شود. البته شاگردان اوسوالدو فریرا در همان دقایق ابتدایی یکی دو فرصت خوب به دست آوردند که با عملکرد خوب مدافعان و دروازه‌بان پرسپولیس روبه رو شدند. در یکی از این فرصت‌ها گابی در دقیقه ۸ بازی و پشت محوطه جریمه پرسپولیس صاحب توپ شد اما شوت این بازیکن با عملکرد خوب شایان مصلح به کرنر تبدیل شد. در ادامه نیز اکرم عفیف درون محوطه جریمه صاحب توپ شد اما اینبار هم عملکرد خوب بیرانوند باعث شد شوت این بازیکن به گل تبدیل نشود.

شاگردان برانکو نیز در اواسط نیمه نخست سعی داشتند با به اجرا گذاشتن ضد حملات، دروازه‌ حریف را با خطر روبه‌رو کنند که همین امر باعث شد، بشار رسن در موقعیتی بسیار عالی و در مقابل دروازه خالی، منشا را صاحب توپ کند اما شوت مهاجم نیجریه‌ای از بالای دروازه به اوت رفت.

در ادامه بازی و در یکی دو صحنه هم السدی‌ها خطراتی ایجاد کردند. از جمله این فرصت‌ها به شوت اکرم عفیف در دقیقه ۴۳ می‌توان اشاره کرد که بیرانوند با واکنشی به موقع توپ را به کرنر فرستاد.

گزارش نیمه دوم:

با آغاز نیمه دوم در بیشتر مواقع این سفیدپوشان السد بودند که سعی داشتند با طراحی حملاتی فرصت گلزنی ایجاد کنند که با تراکم قرمزپوشان تهرانی در یک سوم دفاعی پرسپولیس، نتوانستند فرصت گل آنچنانی خلق کنند. البته هرچه به پایان بازی نزدیک می‌شدیم، تغییر تاکتیک السدی‌ها و روی آوردن به سمت شوت از راه دور یکی دو فرصت را برای شاگردان اسوالدو فریرا ایجاد کرد. در یکی از همین موقعیت‌ها، پدرو میگوئل در دقیقه ۶۷ صاحب توپ شد و با یک شوت زیبا دروازه پرسپولیس را هدف قرار داد ما شوت این بازیکن از بالای دروازه به بیرون رفت. در ادامه اکرم عفیف هم در دقیقه ۷۵ فرصت خوبی به دست آورد اما شوت او از بالای دروازه به اوت رفت.

در ادامه بازی پرسپولیسی‌ها که روی ضدحملات عملکرد خوبی داشتند، در دقیقه ۸۴ صاحب یک ضربه پنالتی شدند. حرکت خوب علی علیپور باعث شد دروازه‌بان حریف چاره‌ای جز خطا برای مهار مهاجم پرسپولیس نداشته باشد. در ادامه نیز علیپور با استفاده از این فرصت تک گل پرسپولیس را به ثمر رساند.

برای پرسپولیس در این دیدار علیرضا بیرانوند، سید جلال حسینی، شجاع خلیل‌زاده، شایان مصلح، سیامک نعمتی، احمد نورالهی، آدام همتی، امید عالیشاه (۷۳ احسان الوان‌زاده)، بشار رسن (حمیدرضا طاهرخانی ۹۰+۶)، علی علیپور (حسین‌پور ۹۰+۴) و گادوین منشا به میدان رفت.

السد نیز با ترکیب سعد الشیب الدوساری، پدرو می‌گوئل، بوالم خوخی، عبدالکریم حسن، حمید اسماعیل (حمزه السنحاجی ۷۵)، گابی، ژاوی هرناندز، وو ینگ (حسن الهایدوس ۴۶)، سالم الهجری، اکرم عفیف، بغداد بونجاح بازی کرد.
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها