تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

مسافران بدون کارت واکسن الکترونیک حین ورود به کشور تست می‌شوند

دکتر محمدمهدی گویا، رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: سلامت مسافرانی که از کشور‌های مختلف از جمله ترکیه به کشور بازمی‌گردند، در صورتی‌که دو دوز واکسن کرونا تزریق کرده‌اند، بررسی نمی‌شود. در غیر این صورت از آن‌ها تست گرفته می‌شود.

کد خبر: ۱۱۲۵۰۳
۱۰:۲۳ - ۰۳ آبان ۱۴۰۰

تست مسافران بدون کارت واکسن الکترونیک

دیدارنیوز ـ دکتر محمدمهدی گویا، رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: همه مسافران قبل و پس از بازگشت از سفر خارجی باید کارت واکسن الکترونیک ارائه دهند. در غیر این‌صورت از آن‌ها تست پی‌سی‌آر گرفته می‌شود.

وی تصریح کرد: اگر مسافری دو دوز واکسن کرونا را تزریق نکرده باشد، پس از بازگشت به کشور در فرودگاه تست پی‌سی‌آر از او گرفته می‌شود و در صورت داشتن علائم مشکوک به کرونا، قرنطینه می‌شود و تحت درمان قرار می‌گیرد.

گویا اظهار داشت: همچنین مسافرانی که پس از بازگشت از سفر خارجی پس از چند روز دارای علائم مشکوک به کرونا باشند، باید هرچه سریع‌تر به مرکز درمانی مراجعه کنند.

موج ششم کرونا نزدیک است

گویا با تاکید بر رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی، به موج ششم کرونا اشاره کرد و گفت: مردم اگر دو دوز واکسن را نیز تزریق کرده‌اند، باز ملزم به استفاده از ماسک، پرهیز از تجمعات و حفظ فاصله اجتماعی هستند.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های وزارت بهداشت افزود: به فصل سرما نزدیک‌تر می‌شویم و با توجه به اینکه دانش آموزان به مدرسه و دانشجویان به دانشگاه می‌روند، موارد بیماری کرونا بیشتر می‌شود؛ بنابراین موج ششم این بیماری نزدیک است.

وی ادامه داد: دلتا کرونا سویه‌ای بود که چندین برابر قدرت سرایت و بیماری زایی داشت و موج ششم در حالی آغاز می‌شود که هنوز واکسیناسیون کامل انجام نشده است.

گویا افزود: با وجود افزایش واکسیناسیون طی یک ماه اخیر، اگر این تصور را داشته باشیم که فقط واکسن باعث کنترل کرونا شود، به بیراهه رفته ایم و رعایت توصیه‌های بهداشتی به‌ویژه استفاده از ماسک، شست‌وشوی مکرر دست ها، پرهیز از اجتماعات و استفاده از تهویه در محیط‌های پر ازدحام ضروری است.

منبع: ایرنا
برچسب ها: تست کرونا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها