تیتر امروز

تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ از بازداشت مادورو خبر داد/ حمایت رئیس‌جمهور آرژانتین/ واکنش حزب‌الله
آمریکا به ونزوئلا حمله کرد (بروز رسانی می‌شود)

تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ از بازداشت مادورو خبر داد/ حمایت رئیس‌جمهور آرژانتین/ واکنش حزب‌الله

در پی حمله هوایی آمریکا به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد: در حال حاضر در حال بمباران کاراکاس هستند و این هشداری به تمام جهان است؛ آنها به ونزوئلا حمله کرده‌اند....
اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.

امادگی بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز برای ارائه خدمات به بیماران تنفسی

رییس بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز از آمادگی این بیمارستان برای ارائه خدمات به بیماران احتمالی کرونا، آنفلوآنزا و تنگی نفس ناشی از اولین بارش های پاییزی خبر داد.

کد خبر: ۱۱۲۳۸۳
۱۳:۲۹ - ۰۱ آبان ۱۴۰۰

 

مادگی بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز برای ارائه خدمات به بیماران تنفسی

دیدارنیوز خوزستان:دکتر علیرضا قنبران شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به هشدارهای وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی اهواز مبنی بر ایجاد پیک ششم کرونا در آبان ماه، تمام ظرفیت های بیمارستان در حوزه های نیروی انسانی، فضای فیزیکی و ظرفیت های تجهیزاتی بازبینی و آماده ارائه خدمات شده اند.

وی ادامه داد: در پیک پنجم کرونا، هفت بخش بستری و سه بخش ICU به بیماران کرونایی اختصاص داده شد، همچنین ۲ درمانگاه سرپایی نیز جهت تزریق رمدسیویر برای بیمارانی که حال عمومی بهتری داشتند، در نظر گرفته شد.

رییس بیمارستان امام گفت: با فروکش کردن ویروس کرونا، بخش های بیمارستان رفته رفته به حالت قبل خود بازگشتند، اما بخش مگا ICU بیمارستان تا همین لحظه در حال ارائه خدمات به بیماران کرونایی است.

وی با اشاره به همزمانی پیک ششم کرونا، آنفلوآنزای فصلی و سندروم تنفسی ناشی از اولین بارش های پاییزی گفت: در آبان ماه احتمال همزمانی سه بحران وجود دارد، خطر شکل گیری پیک ششم کرونا و شیوع آنفلوآنزای فصلی ۲ بحرانی است که کل کشور با آن رو به رو است، اما در استان خوزستان احتمال بروز حملات تنفسی ناشی از اولین بارش های پاییزی نیز وجود دارد.

قنبران ادامه داد: هر چند پیش بینی لازم برای ارائه خدمات به هر سه گروه بیماران در بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز ایجاد شده است، اما لازم است که مردم رعایت شیوه نامه های بهداشتی را جدی بگیرند. مراجعه سریع تر جهت دریافت واکسن، استفاده از ماسک، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و پرهیز از برگزاری و حضور در هر گونه تجمع، می تواند تا درصد بسیار زیادی باعث جلوگیری از ابتلا به بیماری و نوع شدید آن شود.

وی با بیان اینکه سال گذشته با وجود رعایت شیوه نامه بهداشتی کرونا، شاهد ابتلای کمتر افراد به آنفلوآنزا بودیم افزود: از آنجا که کرونا و آنفلوآنزا هر ۲ بیماری ویروسی هستند، رعایت شیوه نامه های بهداشتی کرونا در جلوگیری از ابتلای افراد به این ۲ بیماری بسیار موثر است.

رییس بیمارستان امام درخصوص سندروم تنفسی ناشی از اولین بارش های پاییزی نیز گفت: از ماه گذشته کمیته ها و جلساتی با هدف آمادگی بیمارستان برای رویارویی با این پدیده تشکیل شده است و در حال حاضر آمادگی لازم برای ارائه خدمات به هر سه گروه بیماران در بیمارستان وجود دارد اگرچه امکانات بیمارستانی در کشور و به ویژه در بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز نامحدود نیست، لذا باید رعایت توصیه های بهداشتی را جدی گرفت.

در حال حاضر ۲ شهرستان خوزستان در وضعیت نارنجی، ۱۳ شهرستان زرد و ۱۲ شهرستان آبی کرونایی هستند.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها