تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

تیموریان درباره درگیری اسکوچیچ با طارمی: اتفاق عجیبی رخ نداد

آندرانیک تیموریان هافبک پیشین تیم ملی ایران و استقلال درباره درگیری اسکوچیچ با طارمی اعلام کرد اتفاق عجیبی رخ نداده و به زودی رفع می‌شود.

کد خبر: ۱۱۲۳۴۷
۱۱:۱۳ - ۰۱ آبان ۱۴۰۰

نظر تیموریان درباره اسکوچیچ و طارمی

دیدارنیوز - آندرانیک تیموریان درمورد شرکت در کلاس‌های مربیگری سطح A آسیا اظهار داشت: جا دارد از فدراسیون فوتبال و همینطور اساتیدی که در این مسیر همراه ما بودند تشکر کنم. به دلیل شیوع کرونا شرایط برای برپایی چنین مراسماتی سخت است و خیلی اتفاق خوبی بود که توانستند بازیکنانی قدیمی تیم ملی و اساتید را کنار هم جمع کنند تا این دوره برگزار شود.

او ادامه داد: تمامی کسانی که اینجا حضور داشتند تلاش دارند تا به رشد و ارتقا فوتبال ایران کمک کنند و باتوجه به سطح کلاس‌هایی که وجود دارد به نظرم آینده روشنی پیش روی مربیان آینده خواهد بود.

بازیکن سابق استقلال درخصوص اینکه پیشنهادی برای سرمربیگری دارد یا خیر گفت: تازه این کلاس‌ها به اتمام رسیده است؛ چند پیشنهاد وجود داشت که موافقتی صورت نگرفت و فعلا تصمیم گرفتم که این کلاس‌ها را سپری کنم. به همین خاطر فعلا ترجیح می‌دهم چنین کلاس‌هایی را دنبال کنم تا در شرایط مناسب به پیشنهادات پاسخ بدهم.

کاپیتان سابق تیم ملی درمورد اختلافات بین مهدی طارمی و دراگان اسکوچیچ اظهار داشت: به نظرم باید یک مقدار صبورتر باشیم و از گفتار‌هایی که استفاده می‌کنیم جنجال ساز نباشد. البته که درگذشته هم چنین مسائلی در فوتبال ایران و همینطور تیم ملی هم بوده؛ اتفاق عجیبی رخ نداده است امیدوارم که به زودی برطرف شود، چون همه ما یک هدف برای صعود به جام جهانی داریم و پررنگ شدن این مسائل تمرکز تیم را بهم می‌ریزد.

تیموریان همچنین درمورد شرایط تیم ملی در مسیر صعود به جام جهانی قطر گفت: شرایط تیم ملی بد نیست و شرایط خوبی حاکم است. از نظر من تیمی شایسته داریم که بتوانند به جام جهانی صعود کنند. به نظرم مهم این است که تیم ملی ایران و پرچم سه رنگ کشورمان در قطر به اهتزاز درآید و تفاوتی ندارد که چه کسی در این مسیر پررنگ‌تر باشد.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر