تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

اروپا قدردان مرکل

رهبران اتحادیه اروپا روز جمعه در بروکسل از آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان در جریان نشستی که احتمال داده می‌شود آخرین حضور رسمی او در این جمع پس از ۱۶ سال زمامداری باشد، قدردانی کردند.

کد خبر: ۱۱۲۳۳۰
۱۰:۰۳ - ۰۱ آبان ۱۴۰۰

اروپا قدردان مرکل

 

دیدارنیوز: شارل میشل، رئیس شورای اتحادیه اروپا در صفحه توئیترش ویدئویی از ۱۶ سال حضور آنگلا مرکل در نشست‌های این شورا منتشر کرد. صدراعظم آلمان در این ویدئو با چهار رئیس‌جمهوری متفاوت فرانسه یعنی ژاک شیراک، نیکولا سارکوزی، فرانسوا اولاند و امانوئل ماکرون دیده می‌شود.

شارل میشل همچنین در سخنانی گفت که نشست‌های ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا بدون آنگلا مرکل مانند «رم بدون واتیکان» یا «پاریس بدون برج ایفل» خواهد بود. رئیس شورای اتحادیه اروپا ضمن ستایش از «هوش» صدراعظم آلمان گفت که جای او «به ویژه در این دوران حساس» خالی خواهد بود.

سران ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا برای لحظاتی در جریان نشست خود به طور ایستاده آنگلا مرکل را تشویق کردند. آن‌ها همچنین یکی از آثار ماکسیم دوتر، هنرمند جوان فرانسوی-هلندی را به صدراعظم آلمان هدیه دادند.

ادای احترام به آنگلا مرکل در جریان نشست شورای اتحادیه اروپا منحصر به رهبران اروپایی نبود، زیرا باراک اوباما، رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا نیز در پیامی ویدئویی از طرف مردم کشورش از صدراعظم آلمان برای «دوستی و رهبری» او تشکر کرد.

پایان ۱۶ سال صدارت؛ آلمانی‌ها برای وداع با کت‌های رنگارنگ مرکل آماده می‌شوند
عادت دستان مرکل؛ چگونه ژست صدراعظم آلمان با انگشتانش به نمادی سیاسی تبدیل شد؟
آنگلا مرکل در جریان بحران حوزه مالی یورو که به دنبال بحران مالی سال ۲۰۰۸ میلادی پدید آمد با انتقاد‌های زیادی در سطح اروپا روبرو شد. با این حال واکنش او به بحران ورود پناهجویان در سال ۲۰۱۵ و سپس نقش‌آفرینی‌اش در دفاع از بدهی مشترک کشور‌های عضو اتحادیه اروپا پس از شیوع ویروس کرونا تحسین بسیاری را برانگیخت.

احزاب سوسیال دموکرات، سبز و دموکرات آزاد در آلمان روز پنج‌شنبه اعلام کردند که تلاش خواهند کرد تا دولت اولاف شولتس، جانشین احتمالی آنگلا مرکل کار خود را از اوایل دسامبر (اواسط آذر) آغاز کند.

آنگلا مرکل در حالی حدود ۴۵ روز دیگر از صدراعظمی آلمان کنار خواهد رفت که اورزولا فن درلاین، وزیر سابق دولتش ریاست کمیسیون اروپا را برعهده دارد.



 

برچسب ها: مرکل اروپا آلمان
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت