تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور خبر داد:

شروع آواربرداری واحدهای آسیب‌دیده شهرستان اندیکا / فرصت کمی برای بازسازی در برخی مناطق داریم

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: از ماه آینده سرمای هوا مانع کار بازسازی خواهد شد و به همین دلیل در بعضی از مناطق روستایی مسئول ستاد تعیین شده و به صورت سه شیفته در حال کار هستند تا بازسازی و ساخت واحدهای آسیب دیده با محوریت مردم انجام شود.

کد خبر: ۱۱۲۲۵۰
۲۲:۱۵ - ۲۹ مهر ۱۴۰۰

شروع آواربرداری واحد های آسیب دیده شهرستان اندیکا / فرصت کمی برای بازسازی در برخی مناطق داریم

دیدارنیوز: اکبر نیکزاد در گفتگو با خبرنگار دیدارنیوز در حاشیه بازدید از روستای سرشط اندیکا گفت: از دقایق اول که منطقه اندیکا در استان خوزستان دچار حادثه شد مسئولان و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی وارد عمل شده و در منطقه حضور پیدا کردند تا خسارت‌های احتمالی ارزیابی و برای آنها پرونده تشکیل شود.

وی افزود: دستور رئیس جمهور بر این بود که فوری عملیات بازی‌سازی مناطق زلزله زده شروع شود و بنیاد مسکن منتظر مصوبات نباشد زیرا مصوبات ممکن است بعد از چند روز انجام شود.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با بیان اینکه حدود ۳ هزار واحد دچار خسارت شده‌اند، افزود: از این تعداد هزار واحد باید تخریب و نوسازی شوند و ۲ هزار واحد با تامین اعتبارت قابل تعمیر هستند.

نیکزاد گفت: بحث تشکیل پرونده واحدهای آسیب دیده نهایی شد و مقرر شد امروز آواربرداری واحد ها شروع شود، و مصالح ساختمانی اعم از میله گرد و... در مسیر مناطق زلزله زده هستند که سریعا بازسازی این منطقه شروع و زودتر به اتمام برسد.

اکبر نیکزاد در پایان تصریح کرد: در بعضی از مناطق برای بازسازی و ساخت واحدهای آسیب دیده فرصت زیادی نداریم و تا ماه آینده سرمای هوا مانع از کار کردن خواهد شد و به همین دلیل در بعضی از مناطق برای روستاها مسئول ستاد قرار داده شد که به صورت سه شیفته در حال کار هستند تا بازسازی و ساخت واحدهای آسیب دیده با محوریت مردم انجام شود.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها