تیتر امروز

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

سیمئونه درباره دست ندادن با کلوپ: دست دادن اجباری را دوست ندارم!

بعد از آنکه یورگن کلوپ نتوانست با سیمئونه دست بدهد، سرمربی آرژانتینی اعلام کرد سلام کردن و دست دادن اجباری را قبول ندارد.

کد خبر: ۱۱۲۰۸۹
۰۹:۱۰ - ۲۸ مهر ۱۴۰۰

نظر سیمئونه درباره دست ندادن با کلوپ

دیدارنیوز - به نقل از مارکا، اتلتیکو مادرید در دیدار حساس برابر لیورپول با نتیجه سه بر دو تن به شکست داد.

بعد از بازی سیمئونه بدون دست دادن با کلوپ زمین بازی را ترک کرد

او درباره این  رفتارش گفت: من معمولا بعد از بازی با مربیان حریف دست نمی‌دهم و اصلا چنین رفتاری را دوست ندارم. سلام کردن و دست دادن اجباری را دوست ندارم. نمی‌گویم که این رفتار درست است یا اشتباه. تنها می‌گویم که چنین فرهنگی را دوست ندارم. الان اگر کلوپ را ببینم مشکلی با او ندارم و دست می‌دهم، اما اگر این رفتار اجباری باشد آن را دوست ندارم.

سیمئونه درباره شکست تیمش گفت: من دوست ندارم که بعد از بازی بگویم که تیمم خوش شانس بوده است یا بد شانس و اصلا به چنین چیزی اعتقاد ندارم. لیورپول بازی را بهتر آغاز کرد و تلاش بیشتری هم داشت. بازی سختی برابر یک تیم بزرگ داشتیم. بازی را خوب آغاز نکردیم و با خوردن گل دوم شرایط بسیار سخت شد.

این مربی آرژانتینی افزود: در نیمه دوم بهتر بازی کردیم. در نیمه دوم بسیار خوب بودیم، اما اخراج گریزمان و ضربه پنالتی برای لیورپول شرایط را تغییر داد و مهم‌تر اینکه پنالتی ما هم گرفته نشد. می‌توانم از داوری عصبانی باشم، اما همه چیز مربوط به بازی است. داوران هم مثل ما اشتباه می‌کنند. از نظر من تکنولوژی VAR خوب است و حداقل به داوران این امکان را می‌دهد که در تصمیم خود تجدید نظر کنند.

او درباره درخشش گریزمان گفت: او در این بازی درخشید، اما اخراجش این درخشش را بد کرد. چنین صحنه‌ای قبلا هم رخ داد و فکر می‌کنم که داور سخت گیری کرد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: اتلتیکو مادرید
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد