تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...

شب سخت ملی‌پوشان پرسپولیس برابر الهلال عربستان

با شکست پرسپولیس در برابر الهلال، بازیکنان ملی‌پوش پرسپولیس که انتظار می‌رفت ورق را به نفع تیمشان برگردانند، شب خیلی سختی در عربستان پشت سر گذاشتند.

کد خبر: ۱۱۱۸۱۷
۱۹:۳۰ - ۲۵ مهر ۱۴۰۰

عملکرد بد ملی‌پوشان پرسپولیس برابر الهلال

دیدارنیوز - تیم پرسپولیس در شبی که نتوانست انتظارات را برآورده کند، مقابل الهلال شکست تلخی خورد. آن هم در شرایطی که بازیکنان ملی پوش این تیم به عنوان تاثیرگذارترین مهره های گل محمدی نتوانستند حتی بیست درصد از توانایی خود را به نمایش بگذارند.

هر سه بازیکن ملی پوش پرسپولیس دیشب مقابل الهلال به میدان رفته و فیکس بودند اما پس از گذشت دقایقی از بازی، به راحتی می شد متوجه شد میلاد سرلک و مهدی ترابی چقدر با روزهای خوبشان فاصله دارند. ترابی و سرلک آن قدر به بازی گرفته نشدند که کلا از شرایط بازی خارج شده بودند. آن ها حتی مثل بقیه بازیکنان نتوانستند در بازی دوستانه با سپاهان هم به میدان بروند تا این دیدار سنگین اولین بازیشان باشد. جالب این که وضعیت در مورد وحید امیری کاملا برعکس بود. 

خستگی در ساق پای این بازیکن دونده کاملا نمایان بود به طوری که امیری با روزهای خوبش فاصله داشت و مهمترین دلیل این امر به طور قطع حضور فیکس او در دو بازی تیم ملی مقابل امارات و کره جنوبی بود. به هر روی هیچ کدام از سه بازیکن ملی پوش پرسپولیس موفق نشدند حتی نیمی از بازی همیشگی خود را مقابل الاهلال به نمایش بگذارند.

گفتنی است در بین ملی پوشان پرسپولیس، ترابی و امیری که معمولا به صورت کامل بازی می کنند تعویض شدند و فقط سرلک تا پایان در زمین ماند.

منبع: طرفداری
برچسب ها: پرسپولیس
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی