تیتر امروز

پنجره ‎دیپلماسی در حال بسته‌شدن/ سردرگمی راهبردی، خطرناک‌تر از ماشه/ فرصت پزشکیان برای حذف نهاد‌های بی‌خاصیت 
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پنجره ‎دیپلماسی در حال بسته‌شدن/ سردرگمی راهبردی، خطرناک‌تر از ماشه/ فرصت پزشکیان برای حذف نهاد‌های بی‌خاصیت 

این صد و هفدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

انتقام از شوهر با سناریوی دروغین اسیدپاشی

زن جوانی که شوهرش را متهم به اسیدپاشی کرده بود، خودش متهم و به دستور قاضی بازداشت شد. این زن برای انتقام از شوهرش نامه جعلی از پزشکی قانونی مبنی بر اسیدپاشی ارائه کرده بود.

کد خبر: ۱۱۱۶۹۶
۱۶:۴۵ - ۲۴ مهر ۱۴۰۰

اسیدپاشی برای انتقام از شوهر

دیدارنیوز ـ چند وقت قبل زنی جوان به دادسرای جنایی تهران رفت. او گفت که شوهرش به روی او اسید پاشیده است. وی با ارائه برگه پزشکی که نشان می‌داد بدن و دست و پایش دچار سوختگی با اسید شده است به بازپرس ساسان غلامی، گفت: با شوهرم از طریق یکی از آشنایانم آشنا شدم و به عقد وی درآمدم. اما بعد از عقد متوجه رفتار‌های عجیب او شدم. او مردی خشن و بداخلاق بود. هر وقت دعوایمان می‌شد، مرا به باد کتک می‌گرفت. با این حال از ترس آبروریزی به کسی حرفی نزدم. مدتی گذشت تا این که به مراسم عروسی‌مان نزدیک شدیم. قرار شد به‌خاطر کرونا فقط چند نفر از بستگان نزدیکمان را دعوت کنیم و حتی کارت‌های عروسی را هم پخش کردیم، اما شوهرم چند روز قبل جا زد و گفت که به همه بستگانش اعلام کرده که مراسم عروسی‌مان به هم خورده است.

بر سر این مسئله با یکدیگر درگیر شدیم و من تصمیم به جدایی از او گرفتم. اما او مرا تهدید به قتل و اسیدپاشی کرد. وی ادامه داد: روز حادثه وقتی از خانه خارج شدم که به محل کارم بروم، ناگهان شوهرم که به کمین من نشسته بود به سمتم هجوم آورد. یک ظرف اسید به روی من پاشید و فرار کرد. فریاد کشیدم و از مردم کمک خواستم که رهگذران به کمکم آمدند و مرا به بیمارستان رساندند. من از ناحیه دست، شکم و پا دچار سوختگی شدم و تصمیم گرفتم از او شکایت کنم.

ادعای بی‌گناهی

با این شکایت، متهم به دادسرا احضار شد و وقتی پیش روی بازپرس شعبه سوم قرار گرفت منکر اسیدپاشی شد و گفت: همسرم به دروغ مرا متهم به اسید پاشی کرده است. پس از عقد متوجه شدم که او مشکل روحی و روانی دارد. حتی دو روز قبل از عروسی ناگهان غیبش زد. ما کارت‌های عروسی را در میان تمام بستگانمان پخش کرده بودیم، اما همسرم پس از یک بگومگوی ساده با من، ناگهان غیبش زد و باعث شد که مراسم عروسی را به هم بزنم. بعد از این اتفاق تصمیم گرفتم از او جدا شوم تا این که فهمیدم از من به اتهام اسیدپاشی شکایت کرده است.

شاکی، متهم شد

با اظهارات این مرد، بازپرس جنایی تهران به بررسی مدارکی که شاکی ارائه کرده بود، پرداخت تا این که متوجه شد برگه‌ای که از پزشکی قانونی در پرونده وجود دارد جعلی است.

او در ادامه دستور استعلام از پزشکی قانونی را صادر کرد و جعلی بودن گواهی پزشکی محرز شد. از سوی دیگر با انجام بررسی‌ها مشخص شد که هیچ‌گونه آثار سوختگی روی دست و بدن زن جوان وجود ندارد و او دروغ گفته است. در این شرایط دستور بازداشت زن جوان صادر شد و او وقتی متوجه شواهد و مدارک علیه خود شد به جعل گواهی پزشکی قانونی و شکایت دروغین اقرار کرد. وی گفت: وقتی متوجه شدم شوهرم قصد جدایی از مرا دارد نقشه کشیدم تا با شکایت علیه شوهرم او را به زندان بیندازم تا از او انتقام سختی بگیرم. برای اجرای این نقشه به یک جاعل پول دادم که گواهی جعلی پزشکی قانونی تهیه کند، اما در نهایت لو رفتم.

زن جوان با دستور قاضی بازداشت شده و تحقیقات برای دستگیری جاعل گواهی پزشکی قانونی ادامه دارد.

منبع: همشهری
برچسب ها: حوادث
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۸ شهريور
امروز جمعه ۲۸ شهريور
امروز جمعه ۲۸ شهريور
امروز جمعه ۲۸ شهريور