تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.

ارزان‌ترین گوشی‌های شیائومی که با ۶ میلیون می‌توان خرید

گوشی‌های شیائومی امروز دوشنبه ۱۹ مهرماه ۱۴۰۰ اندکی ارزان‌تر از روز قبل به فروش می‌رسند که علت آن کاهش اندک قیمت دلار است. زمزمه کاهش قیمت هر چه بیشتر ارز نیز در بازار موبایل شنیده می‌شود که به معنای احتمال ارزان‌تر شدن گوشی در روز‌های آینده است.

کد خبر: ۱۱۱۱۹۹
۱۴:۵۳ - ۱۹ مهر ۱۴۰۰

ارزان‌ترین گوشی‌های شیائومی

دیدارنیوز ـ در بازار موبایل نسیم ملایمی از کاهش قیمت وزیدن گرفته است که اگر بازار ارز با آن همراهی کند می‌تواند به سقوط و ریزش قیمت‌ها منتهی شود. دلار کماکان در پله‌های ابتدایی کانال ۲۷ هزار تومان ایستادگی می‌کند، اما بازگشت دلار به کانال ۲۶ هزار تومانی می‌تواند به معنای ریزش ۲۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومانی قیمت گوشی‌های پرفروش میان رده بازار باشد.

ارزان‌ترین گوشی فایو جی بازار

امروز در بازار گوشی شیائومی Redmi Note ۹، ۵G را می‌توان به قیمت ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان تا ۵ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان خریداری کرد که تفاوت قیمت به دلیل تفاوت گارانتی شرکت تامین کننده است. این گوشی ارزان‌ترین گوشی فایو جی بازار است.

ماجرای Mi و Lite در نام گوشی‌های شیائومی چیست؟

گوشی پرفروش دیگر شیائومی که زیر ۷ میلیون تومان قیمت دارد pro ۸ Redmi Note است که می‌توان این گوشی را نیز به قیمت ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان تا ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان بسته به مدت زمان گارانتی و اعتبار شرکت تامین کننده خریداری کرد.

ارزان‌ترین گوشی شیائومی Mi ۱۰ Lite ۵G را نیز می‌توان به قیمت ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان خرید و البته مدل‌های گران‌تر این گوشی با رم بالاتر تا ۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان هم قیمت می‌خورد.

بد نیست بدانید گوشی‌های سری Mi جزو گوشی‌های باکیفیت شیائومی شناخته می‌شوند و پرچمداران شیائومی از این سری گوشی‌ها هستند. در واقع علت اقبال مشتریان به این سری از گوشی‌های شیائومی سخت افزار‌های قدرتمند و دوربین‌های پیشرفته آن‌ها است. در عین حال عبارت Mi نشان از یک گوشی میان رده می‌دهد که با توجه به Lite بودن این گوشی در واقع شیائومی تلاش کرده است اقتصادی و ارزان بودن را در کنار کیفیت به این گوشی بیاورد.

یک گوشی اقتصادی با برخی ویژگی‌های کیفی پرچمداران

گوشی دیگری از برند شیائومی که می‌توان به قیمت زیر ۶ میلیون تومان خرید Redmi Note ۱۰ است. این گوشی در حال حاضر به قیمت ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان قابل خریداری است.

فراموش نکنید که عبارت Redmi Note در مدل حکایت از آن دارد که در ساخت این گوشی تمرکز روی قیمت پایین بوده با این حال برخی ویژگی‌های مشترک با گوشی‌های پرچمدار شیائومی مثل باتری قوی و صفحه نمایش باکیفیت و بزرگ نیز در این سری گوشی‌ها مدنظر بوده است.

منبع: کاما پرس
برچسب ها: گوشی تلفن همراه
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد