تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

دلیل فوتی‌های کرونا بعد از تزریق ۲ دوز واکسن چیست؟

دکتر حمیدرضا جماعتی، دبیر کمیته علمی مقابله با کووید-۱۹ درباره دلیل فوت افراد مبتلا به بیماری کرونا با وجود واکسیناسیون کامل توضیح داد.

کد خبر: ۱۱۱۰۴۸
۱۴:۱۴ - ۱۸ مهر ۱۴۰۰

فوتی‌های کرونا بعد از تزریق ۲ دوز واکسن

دیدارنیوز ـ دکتر حمیدرضا جماعتی، دبیر کمیته علمی کشوری کنترل و مقابله با کووید-۱۹ در خصوص دلیل فوت افراد با وجود ۲ دوز واکسن اظهار کرد: تزریق واکسن باعث کاهش مرگ و میر و بستری شدن بیماران در ICU می‌شود، ولی به طور مطلق هیچ واکسنی وجود ندارد که با تزریقش بشود از مرگ و میر افراد جلوگیری کند.

وی افزود: مرگ و میر و بستری شدن افراد به ویروس و به شدت بیماری و سابقه بیماری زمینه‌ای و زمان ابتلا به این بیماری بستگی دارد.

جماعتی ادامه داد: هنگامی که دو دوز از واکسن تزریق می‌شود، بعد از ۲ تا ۳ هفته از تزریق دوز دوم ایمنی در بدن فرد به وجود می‌آید و در بسیاری از افرادی که به بیماری کرونا مبتلا می‌شوند، دوز دوم واکسن را تزریق نکرده‌اند و در این شرایط ایمنی به صورت کامل در فرد به وجود نیامده است. یا برخی از افراد بلافاصله بعد از تزریق دوز دوم دچار بیماری می‌شوند که دلیل آن به وجود نیامدن ایمنی کامل در بدن است.

وی گفت: افرادی که بیماری زمینه‌ای دارند دارای سیستم ایمنی بسیار ضعیف هستند و علی‌رغم تزریق واکسن، ایمنی کامل در بدنشان به وجود نمی‌آید. همچنین به دلیل دارو‌هایی که مصرف می‌کنند، سیستم ایمنی آن‌ها ضعیف می‌شود و با تزریق واکسن از ابتلا به ویروس مصون نمی‌شوند.

دبیر کمیته علمی کشوری کنترل و مقابله با کووید-۱۹ بیان کرد: یکی دیگر از دلایلی که باعث تضعیف سیستم ایمنی افراد می‌شود بالا بودن سن این افراد است. افراد مسن علی‌رغم دریافت واکسن، سیستم ایمنی کاملا قوی ندارند که بتواند از بستری شدن یا مرگ و میرشان جلوگیری کنند.

وی افزود: بعضی از افراد نیز زیاد در معرض ابتلا به ویروس قرار می‌گیرند که در این شرایط ویروس زیادی وارد بدن آن‌ها می‌شود و سیستم ایمنی آن‌ها در برابر این مقدار از ویروس تاب نمی‌آورد علی‌رغم اینکه ممکن است واکسن نیز تزریق کرده باشند.

جماعتی در خصوص پوشش واکسیناسیون و پایین آمدن آمار فوتی‌ها بیان کرد: واکسیناسیون و به موازات آن رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی بسیار مهم است. در حال حاضر همچنان زدن ماسک، فاصله گذاری اجتماعی و نرفتن به دورهمی‌ها از ورود ویروس به بدن جلوگیری می‌کند و این اقداماتی است که خود افراد باید انجام دهند و واکسن را به تنهایی باعث پیشگیری از ابتلا ندانند؛ بنابراین برای جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا باید این دو امر را به طور کامل انجام دهیم و همزمان با تزریق واکسن، شیوه‌نامه‌های بهداشتی را هم رعایت کنیم.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت