تیتر امروز

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم

این صد و سی و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...

جزئیات قرنطینه هوشمند؛ کدام افراد از خدمات عمومی محروم می‌شوند؟

دکتر مسعود یونسیان، استاد اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: با اجرای قرنطینه هوشمند به جای اینکه محدودیتی برای مشاغل خاص و صاحبان مشاغل ایجاد شود، افرادی که از واکسیناسیون استقبال نکرده‌اند در انجام یک سری فعالیت‌ها و تعاملات اجتماعی محدود می‌شوند.

کد خبر: ۱۱۰۹۲۳
۱۲:۴۹ - ۱۷ مهر ۱۴۰۰

جزئیات قرنطینه هوشمند

دیدارنیوز ـ دکتر مسعود یونسیان، استاد اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره جزئیات قرنطینه هوشمند گفت: این اقدام ارزشمندی است. به جای اینکه برای مشاغل محدودیت ایجاد کنیم و به بدین‌ترتیب بی‌عدالتی اجتماعی داشته باشیم؛ چون برخی مشاغل به دلیل اینکه صرفا تماس در آن زیاد است، بدون اینکه تقصیری متوجه صاحبان آن مشاغل باشد شامل محدودیت می‌شدند، قرنطینه هوشمند را اجرا می‌کنیم.


بیشتر بخوانید: انتقاد شهرام ناظری از صدا و سیما


وی ادامه داد: با اجرای قرنطینه هوشمند به جای اینکه محدودیتی برای مشاغل خاص و صاحبان مشاغل ایجاد شود، افرادی که از واکسیناسیون استقبال نکرده‌اند، در انجام یکسری فعالیت‌ها و تعاملات اجتماعی محدود می‌شوند.

استاد اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: موضوعی که وجود دارد این است که به نظر می‌رسد باید زمانی این موضوع را اجرایی کنیم که واکسن به اندازه کافی در اختیار افرادی که تقاضا و تمایل برای واکسن دارند رسیده باشد و دو مرحله دوز را تزریق کرده باشند و دو هفته از واکسیناسیون آن‌ها گذشته باشد.

یونسیان بیان کرد: همچنین هر فردی که انتظار می‌رفته واکسن را تزریق کند هم واکسن را دریافت کرده باشد و هم انتظار ایمنی از واکسیناسیون را دو هفته بعد از دوز دوم داریم.

وی گفت: بعد از این مدت خیلی مناسب است تا محدودیت اجرا شود و این در راستای عدالت اجتماعی است و بر خلاف عده‌ای که می‌گویند این ناعادلانه است، اصلا این طور نیست و بسیار عادلانه است.

استاد اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران تأکید کرد: وظیفه دولت و حاکمیت صیانت از سلامت و معاش مردم است و این در گرو واکسیناسیون است و اگر کسی نخواهد از این روال تبعیت کند طبیعی است که خود پذیرفته که نمی‌خواهد در تعامل اجتماعی حضور داشته باشد و باید محدود شود.

یونسیان تصریح کرد: در این بین و تا زمانی که به آن برسیم اجرای آزمایشی این برنامه در یک جامعه کوچک که قابلیت ردیابی و کنترل داشته باشد، اگر اتفاق بیفتد بسیار میمون خواهد بود.

وی گفت: تا زمانی که این اقدام آزمایشی انجام شده و کامل شود، انتظار داریم که وضعیت پوشش افرادی که متقاضی واکسیناسیون هستند مناسبت‌تر شده باشد و به شکل موازی انتظار می‌رود از بستر‌های موجود نرم‌افزاری و سخت‌افزاری برای احراز هویت افراد واکسن زده و اجازه فعالیت و عدم فعالیت بر حسب واکسیناسیون نیز فراهم شده باشد.

منبع: فارس
ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر