تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

کاهش قیمت برنج

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: نایب رئیس انجمن برنج از کاهش قیمت برنج در شمال کشور خبر داد و گفت: علی رغم کاهش قیمت برنج، خرید و فروشی انجام‌ نمی شود.

کد خبر: ۱۱۰۷۶۳
۰۹:۰۱ - ۱۵ مهر ۱۴۰۰

کاهش قیمت برنج

 

دیدارنیوز ـ علی اکبریان، از کاهش قیمت برنج در شمال خبر داد و گفت: علی رغم کاهش ۶ تا ۷ هزار تومانی قیمت برنج در مازندران، اما خرید و فروشی انجام‌ نمی شود.

او افزود: با وجود کاهش قیمت برنج در استان های شمالی، افزایش قیمت در تهران جای تعجب است.

اکبریان عرضه ۱۰۰ هزار تنی برنج از سوی بازرگانی دولتی را علت اصلی کاهش قیمت دانست و گفت: برآوردها حاکی از آن است که طی یک تا ۲ ماه آینده قیمت برنج به ویژه پرمحصول نوسانی ندارد.

نایب رئیس انجمن برنج در واکنش به اظهارات واردکنندگان در خصوص کمبود برنج خارجی در بازار بیان کرد: در مواقعی که قیمت برنج در بازار افزایش می یابد، شرکت غله باید جلوی شتاب قیمت را بگیرد که خوشبختانه با عرضه ۱۰۰ هزار تن از نوسانات قیمت جلوگیری شد.

به گفته او، گرچه عرضه برنج خارجی از محل ذخایر استراتژیک دولت به زیان برنج کاران تمام شد، اما جلوی شتاب قیمت گرفته شد که با این وجود کسی دیگر به فکر انبار کردن نیست.


پیش بینی تولید ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تن برنج

اکبریان درباره آخرین وضعیت تولید برنج بیان کرد: با توجه به شرایط خشکسالی و کاهش ۱۰ تا ۱۵ درصدی تولید، پیش بینی می شود که تولید با احتساب دوباره کشت و رتون به ۲ میلیون و ۱۰۰ تا ۲ میلیون و ۱۵۰ هزار تن برسد.

این مقام مسئول با بیان اینکه سالیانه حداکثر ۳ میلیون تن برنج در کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد، گفت: با توجه به واردات برنج از مبادی غیررسمی، کمبودی در عرضه نداریم و گرانی برنج در بازار تهران ناشی از کمبود نیست.

او در پایان قیمت کنونی هر کیلو طارم در عمده فروشی های شمال را ۴۲ هزار تومان، شیرودی را ۳۴ هزار تومان و ندا را ۳۱ هزار تومان اعلام کرد و گفت: در بازار تهران برنج با ۱۰ تا ۱۲ درصد ناخالصی با قیمت ۵۰ تا ۵۵ هزار تومان به فروش می رسد که دستگاه های نظارتی باید نظارت کنند که اختلاط برنج در کجا انجام می شود.


برچسب ها: قیمت برنج
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر