تیتر امروز

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...

خبر خوش برای معلمان درباره افزایش حقوق‌ها

رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی: بعد از تصویب لایحه رتبه بندی، برای گروه‌های پایین حداقل سه میلیون تومان افزایش حقوق خواهیم داشت و معلمانی که فوق لیسانی هستند حقوقشان به هفت میلیون تومان می‌رسد.

کد خبر: ۱۱۰۷۱۱
۱۲:۲۰ - ۱۴ مهر ۱۴۰۰

خبر خوش برای معلمان درباره افزایش حقوق‌ها

دیدارنیوز: رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی از جمع‌آوری ۲۰۰ امضا برای بررسی اولویت‌دار لایحه مهم رتبه‌بندی معلمان در صحن علنی مجلس خبر داد و گفت: ظرف امروز و فردا حقوق عقب افتاده معلمان نیز پرداخت می‌شود.

علیرضا منادی سفیدان در رابطه با حقوق معلمان گفت: امروز مشکل تعویق حقوق معلمان حل شد و ظرف دو روز آینده حقوق باقی مانده معلمان و خدماتی‌ها پرداخت می‌شود. طبق گفته رییس کمیسیون‌آموزش این خبر قطعی با پیگیری از خزانه و وزارت اقتصاد حاصل شده است.

وی به طرح رتبه بندی معلمان نیز اشاره کرد و گفت: این طرح نسبت به لایحه دولت بهتر است. ما در کمیسیون آموزش آن را مورد بررسی دقیق قرار دادیم و به تصویب رساندیم.

منادی سفیدان از جمع‌آوری نزدیک به دویست امضا برای بررسی اولویت‌دار لایحه مهم رتبه‌بندی معلمان در صحن علنی مجلس نیز خبر داد؛ و گفت: قرار است فردا این طرح در صحن علنی مجلس مطرح شود.

این نماینده مجلس ادامه داد: مصوبه رتبه بندی فراتر از آن است که معلمان تصور می‌کنند ضمن اینکه هشتاد درصد حقوق فرهنگیان در آموزش عالی کمتر از چیزی که هست نمی‌شود و معلمان صرفا نسبت به رتبه بندی افزایش حقوق خواهند داشت.

وی افزود:برای گروه‌های پایین حداقل سه میلیون تومان افزایش حقوق خواهیم داشت و معلمانی که فوق لیسانی هستند حقوقشان به هفت میلیون تومان می‌رسد.

منادی سفیدان در ادامه افزود: ما این قانون را جلو انداختیم تا سریع‌تر رتبه بندی شود و بلافاصله بعد ابلاغ قانون حقوق‌ها و بحث افزایش آن اعمال شود.

رییس کمیسیون آموزش نسبت به اعتراض امروز معلمان در شهر‌های مختلف و درخواستشان‌برای افزایش حقوق بدون پیش شرط گفت: واقعا هرچه به معلم حقوق بدهیم کم است چرا که جایگاه معلمی فراتر از بقیه جایگاه هاست به هرحال تورم زیاد است و انتظار می‌رود دولت برای معلمان عزیز شرایط معیشتی مناسبی در نظر بگیرد.

وی به دغدغه و مشکلات اقتصادی معلمان اشاره کرد و گفت: باید توجه داشت که مشکلات اقتصادی کیفیت آموزش را از جانب معلم پایین می‌آورد لذا نباید این مشکلات برای معلم وجود داشته باشد تا بیشتر به فکر آموزش فرزندان جامعه باشند.

منادی سفیدان در پایان خاطر نشان کرد: پیشاپیش باید بگویم که طرح رتبه بندی درمجلس رای می‌آورد و به قانون تبدیل می‌شود.

منبع: رویداد24
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر