تیتر امروز

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
جدال برای کنترل ذهن

کنترل ذهن در برابر وسوسه‌ها؛ این روش را به خاطر بسپارید

به جای تلاش برای مقاومت در برابر وسوسه‌ها ترفند اصلی برای جدال با مسئله این است که آن‌ها را کاملا حذف کنید.

کد خبر: ۱۱۰۵۸۵
۱۵:۵۹ - ۱۲ مهر ۱۴۰۰

کنترل وسوسه‌ها ذهن

دیدارنیوز ـ تصور کنید در ۲ بعد ازظهر ظرفی مملو از کلوچه‌های تازه و لذیذ را روی میز ببینید. خیلی زود نهار خورده‌اید و در حال حاضر شکمتان غر غر می‌کند و قرار است شام دیر‌تر بخورید. فکر می‌کنید چه اتفاقی می‌افتد؟

احتمالا آن کلوچه را هم دوست دارید.

کنترل افکار در مواجهه با وسوسه‌ها یک چیز پیچیده است. مطمئنا دوست داشتید رنگ‌های هیجان انگیز آن‌ها را نمی‌دیدید، هر کسی ممکن است تسلیم وسوسه‌های هیجان انگیز شود و به معنایی ضعیف عمل کند. یک فرد قوی و با اراده هرگز با دیدن آن‌ها برای خوردنشان وسوسه نمی‌شود و در عوض مشغول تماشای فیلمی در یوتیوب یا خواندن مقاله‌ای در خبر نامه هفتگی می‌شود.

اما علم درباره کنترل ذهن داستان متفاوتی را بیان می‌کند.

یک مطالعه در سال ۲۰۱۱ که به بررسی چگونگی رفتار افراد برای کنترل افکار خود داشتند، پرداخته بود و متوجه شد کسانی که بهترین هستند، لزوما قوی‌ترین و با ارده‌ترین نیستند: آنان نیز به سادگی می‌توانند وسوسه شوند و فریب بخورند.

در حقیقت، کار‌هایی که می‌توانید برای کنترل افکار خود انجام دهید مورد بحث قرار گرفته اند: یک مطالعه در سال ۲۰۱۶ نشان داد "آموزش کنترل ذهن از طریق تکرار و تمرین پیوسته منجر به پیشرفت‌های عمومی در این زمینه نمی‌شود. "

به عبارت دیگر، به خاطر عدم کنترل افکار خود را سرزنش نکنید: به شدت درگیر این مسئله شده اید. اما این پایان داستان نیست.

بدون دردسر ذهن تان را کنترل کنید

به جای تلاش برای مقاومت در برابر وسوسه‌ها – چیزی که اکنون به خوبی می‌شناسید همه ماجرا است، اما کمی غیر ممکن به نظر می‌رسد – ترفند اصلی برای جدال با مسئله این است که آن‌ها را کاملا حذف کنید.

بگذارید بگویم می‌خواهید در حین انجام کار، زمان کمتری بر روی گوشی هوشمند خود صرف کنید. به جای تصمیم گیری در هر زمان که اعلان‌هایی از اینستاگرام ظاهر می‌شود، گوشی خود را در یک کشو و یا کمد قرار دهید، بنابر این هرگز با چنین وسوسه‌هایی مواجه نخواهید شد.

فواید مسئله در اینجا دو برابر می‌شود. در ابتدا واضح است که برای دستیابی به هر هدفی در تلاش برای کسب نتیجه‌ای مطلوب هستید – در اینجا، قادر به تمرکز بر روی کار خود هستید، بدون اینکه به طور مداوم به خاطر یک گوشی هوشمند کار خود را متوقف کنید.

اما مزایای ارائه شده می‌تواند ناشی از حذف ابزار‌های وسوسه کننده باشد: مطالعه‌ای در سال گذشته نشان داد که فقط تجربه وسوسه – بدون در نظر گرفتن اینکه تسلیم آن می‌شوید یا نه – می‌تواند احساسات را جریحه دار کند، چیزی که مانع دستیابی به اهداف می‌شود.

بسیاری از این‌ها به ایجاد و تقویت عادات سالم بستگی دارد. ایده نهایی این است که خود را از تصمیمات احتمالی بیرون بکشید تا بتوانید روی آن‌هایی که واقعی هستند و اهمیت بیشتری دارند تمرکز کنید؛ و حتی اگر یکی از آن کلوچه‌ها را خوردید، به خودتان سخت نگیرید. خوردن یک عدد کلوچه آن هم بعد از مدت‌ها خیلی مسئله‌ای ندارد.

فکر می‌کنید ترفند‌های شما برای مقابله با عوامل وسوسه کننده چیست؟

منبع: فرادید
برچسب ها: سبک زندگی
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
تندیس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۲
0
0
ترفند بنده اینست که همه کلوچه ها را بخورم تا مسئله را از اساس از ذهنم پاک کنم .
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی