تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

چرا ماینر‌های ساختمان بورس زودتر متوقف نشد؟

مصطفی رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق کشور از کشف و ضبط ۸۲ دستگاه ماینر در ساختمان بورس اوراق بهادار تهران خبر داد و گفت: به محض اینکه کنتور در دوره قرائت قرار می‌گیرد، افزایش مصرف قابل تشخیص است لذا زمان زیادی از نصب ماینر در شرکت بورس نگذشته بود که شناسایی صورت گرفت.

کد خبر: ۱۱۰۴۲۴
۱۴:۴۳ - ۱۱ مهر ۱۴۰۰

ماجرای ماینر‌های ساختمان بورس

دیدارنیوز ـ مصطفی رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق کشور با اشاره به روش‌های شناسایی استفاده از ماینر در مکان‌های مختلف، اظهار کرد: کنتور‌های اندازه گیری یکی از ابزار‌های شناسایی هستند و در حال حاضر نیز بیشترین کشفیات از طریق همین کنتور‌های اندازه گیری صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه طبق آمار ۲۷ درصد شناسایی‌ها مربوط به اطلاع رسانی مردم می‌شود، گفت: تا کنون ۲۲۰ هزار دستگاه ماینر کشف شده که عمده آن‌ها از طریق دستگاه‌های اندازه گیری و مقایسه میزان مصرف با دوره‌های قبل بوده است.

سخنگوی صنعت برق کشور ادامه داد: در این میان عده‌ای از افراد کنتور‌ها را دستکاری می‌کنند که موجب می‌شوند تفاوت میزان مصرف از چشم همکاران توزیع برق دور بماند و دستگاه‌های اندازه گیری درست عمل نکنند، البته برای این بخش نیز روش‌هایی وجود دارد و قطعا شناسایی صورت می‌گیرد.

رجبی مشهدی با تاکید بر اینکه بیشترین آسیب را در این حوزه صنعت برق متحمل شده است، تصریح کرد:هیچ هماهنگی با هیچ دستگاه و سازمانی برای استفاده از ماینر صورت نمی‌گیرد چراکه بیشترین آسیب و خسارت متحمل صنعت برق است و ما به هیچ عنوان با این موضوع موافق نیستیم.

وی در پاسخ به سوالی دیگر مبنی بر اینکه آیا این امکان وجود دارد که در شرکت‌های دیگر نیز دستگاه‌های ماینر فعال باشند، گفت: قطعا مسوولان هر دستگاه نسبت به این مساله پاسخگو هستند و اگر کشفی در هر سازمان و یا اداره‌ای صورت بگیرد، برخورد جدی صورت خواهد گرفت، لذا مسوول ادارات دولتی قطعا نظارت کافی در این زمینه خواهند داشت و صنعت برق نیز با جدیت نسبت به این موضوع اقدام می‌کند.

برخورد جدی خواهد شد

به تازگی شرکت توزیع برق تهران بزرگ نیز در خصوص کشف تعدادی دستگاه غیرمجاز استخراج رمزارز در شرکت بورس اوراق بهادار تهران اعلام کرد: صنعت برق با این مورد نیز بر اساس قوانین موجود، برخورد جدی به عمل خواهد آورد. بر اساس گزارش مامورین بازرسی از محل، تعداد ۸۲ دستگاه ماینرکه درلحظه بازدید این شرکت در مدار قرار نداشتند کشف و ضبط شده، گفتنی است مصارف محل موردنظر تحت بررسی است.

صنعت برق تاکید کرد: نگهداری یا اتصال دستگاه‌های استخراج رمزارز فاقد مجوز به هر نحو و در هر محل، غیرقانونی بوده و مسئولیت آن در موارد سازمانی بر عهده بالاترین مقام سازمان و در سایر موارد بر عهده شخص دارنده انشعاب برق است و لذا به مسئولان دستگاه‌های اجرایی و سایر متذکر می‌شود با دقت در رعایت موارد فوق از سو استفاده افرد سودجو که شرایط آسیب به منافع عمومی و شبکه برق کشور را فراهم می‌آورند جلوگیری به عمل آورند.

همچنین از همه هموطنان خواهشمند است در صورت مشاهده مواردی از این دست و استفاده غیرمجاز از برق، نسبت به انعکاس آن از طریق سامانه سمات به آدرس https://www.tavanir.org.ir/samaat اقدام و از پاداش در نظرگرفته شده بهره‌مند شوند.

شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ در سال جاری در حدود۸۰۰۰ ماینر غیرمجاز را کشف و تحویل مراجع انتظامی داده است.

منبع: ایسنا
برچسب ها: ارز دیجیتال
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر