تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...

آخر هفته بارانی در شش استان

مدیرکل ‌پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از بارش باران در برخی نقاط شش استان کشور طی امروز و فردا خبر داد.

کد خبر: ۱۱۰۱۳۴
۱۰:۳۴ - ۰۸ مهر ۱۴۰۰

آخر هفته بارانی در شش استان

 

دیدارنیوز: صادق ضیائیان مدیر کل هواشناسی، اظهار کرد: امروز و فردا در گیلان، اردبیل، شمال آذربایجان شرقی و برخی نقاط مازندران، گلستان و شمال آذربایجان غربی بارش باران و در مناطق مرتفع و کوهستانی همراه با رعد و برق و وزش باد پیش بینی می‌شود.

وی با بیان اینکه شنبه و یکشنبه در گیلان و برخی نقاط اردبیل، شمال آذربایجان شرقی، مازندران، گلستان و شمال آذربایجان غربی بارش رخ می‌دهد، افزود: دوشنبه در برخی نقاط گیلان، اردبیل، شمال آذربایجان شرقی و غرب مازندران بارش پراکنده پیش بینی می‌شود.

به گفته مدیرکل ‌پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی، با توجه به پیش بینی حرکت غرب سوی چرخند حاره‌ای در شمال اقیانوس هند، انتظار می‌رود از اواخر وقت جمعه این توفان به سواحل جنوب شرق سیستان و بلوچستان نزدیک شود و از این رو شنبه و یکشنبه در جنوب سیستان و بلوچستان، به ویژه نوار ساحلی رگبار و رعد و برق شدید همراه با وزش باد خیلی شدید رخ دهد.

وی همچنین گفت: طی دو روز آینده در بعضی ساعات، سرعت وزش باد در خراسان شمالی، خراسان رضوی، سمنان، خراسان جنوبی و شمال سیستان و بلوچستان افزایش می‌یابد که خیزش گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا در مناطق مذکور دور از انتظار نیست. شنبه و یکشنبه وزش باد شدید با احتمال خیزش گرد و خاک در نوار شرقی کشور پیش بینی می‌شود. پنج شنبه و جمعه دریای خزر و از ظهر جمعه تا عصر شنبه خلیج فارس مواج و از اواخر وقت جمعه تا یکشنبه با توجه به نزدیک شدن چرخند حاره‌ای دریای عمان مواج و توفانی خواهد بود.

مدیرکل ‌پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۹ مهر) صاف و غبار صبحگاهی گاهی وزش باد با حداقل دمای ۱۸و حداکثر دمای ۲۹ درجه سانتیگراد و طی ‌شنبه (۱۰مهر) صاف تا قسمتی ابری و غبار محلی با حداقل دمای ۱۷ و حداکثر دمای ۲۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۸ و ۹ مهر) اهواز با بالاترین دمای ۴۳ و ۴۴ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و اردبیل با بیشینه دمای ۱۴ و ۱۲ درجه سانتیگراد خنک‌ترین مراکز استان‌های کشور هستند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی