تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.

هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۰/۰۷/۰۷

بر اساس هشدار‌های سازمان هواشناسی ایران، امروز ۷ مهرماه در برخی استان‌های شمالی وقوع رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید موقت و کاهش دما ‍‍پیش‌بینی می‌شود.

کد خبر: ۱۱۰۱۰۶
۱۵:۳۷ - ۰۷ مهر ۱۴۰۰

هواشناسی ایران

دیدارنیوز ـ بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری هواشناسی ایران، از امروز ۷ مهرماه تا روز جمعه در استان‌های ساحلی خزر، اردبیل و شمال استان‌های آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی در برخی ساعات وقوع رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید موقت و کاهش دما ‍‍پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: فردا و جمعه بارش در غرب سواحل تشدید می‌شود و دریای خزر نیز در این مدت مواج خواهد بود همچنین بارش ‍‍پراکنده طی شنبه و یکشنبه در استان‌های ساحلی خزر دور از انتظار نیست.

تاروز شنبه در جنوب سیستان و بلوچستان و برخی نقاط هرمزگان افزایش ابر، وزش باد شدید موقت و در برخی ساعات رگبار و رعد و برق و روز‌های شنبه و یکشنبه در شرق کشور وزش باد شدید و گاهی خیزش گردوخاک رخ خواهد خواهد داد.

به نقل از سازمان هواشناسی ایران؛ روز‌های جمعه و شنبه با نزدیک شدن سامانه بارشی واقع در روی اقیانوس هند، سواحل دریای عمان و شرق خلیج فارس مواج ‍‍پیش‌بینی می‌شود.

آسمان تهران فردا صاف، دربعدازظهر همراه با وزش باد و قسمتی ابری با حداقل دمای ۱۹ و حداکثر دمای ۳۰ درجه سانتیگراد و طی جمعه نیز صاف، دربعدازظهر همراه با وزش باد و قسمتی ابری با حداقل دمای ۱۹ و حداکثر دمای ۲۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

طی امروز و فردا اهواز با بالاترین دمای ۴۲ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و اردبیل با بیشینه دمای ۱۵ و ۱۲ درجه سانتیگراد خنک‌ترین مراکز استان‌های کشور هستند.

منبع: فرادید
برچسب ها: هواشناسی
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد