تیتر امروز

حمله هوایی به ونزوئلا/ مادورو: این هشداری برای تمام جهان است/ ترامپ شخصا دستور حمله را صادر کرد
صدای چند انفجار قوی در کاراکاس شنیده شد (بروز رسانی می‌شود)

حمله هوایی به ونزوئلا/ مادورو: این هشداری برای تمام جهان است/ ترامپ شخصا دستور حمله را صادر کرد

در پی حمله هوایی به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد: در حال حاضر در حال بمباران کاراکاس هستند و این هشداری به تمام جهان است؛ آنها به ونزوئلا حمله کرده‌اند.
اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.

کشته شدن افسرانی که در ترور سردار سلیمانی نقش داشتند

خبرگزاری اسپوتنیک در گزارشی با استناد به اطلاعاتی که در یک پایگاه خبری ارائه شده است، گزارش داد که محور مقاومت در ماه‌های اخیر طی حمله‌ای دو تن از فرماندهان آمریکایی و اسرائیلی را که در عملیات ترور شهیدان سردار سلیمانی و ابو مهدی المهندس نقش داشته اند، از پای در آورده است.

کد خبر: ۱۰۹۵۱۴
۱۳:۲۳ - ۰۱ مهر ۱۴۰۰

کشته شدن افسرانی که در ترور سردار سلیمانی نقش داشتند

دیدارنیوز ـ به گزارش پایگاه خبری The Cradle news روز دوشنبه به نقل از "یک مقام ارشد امنیتی جبهه مقاومت" که نامش فاش نشده اعلام کرد که محور مقاومت به تلافی عملیات تروری که به دستور دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در دی ماه سال ۹۸ موجب به شهادت رسیدن شهید سردار قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس، فرماندهان مقاومت شده بود، حملاتی علیه دو تن از افسران نظامی آمریکایی و اسرائیلی که در این ترور دست داشته اند، انجام داده است.

طبق گفته این مقام جبهه مقاومت، این دو افسر ارشد طی عملیاتی نظامی در اربیل، در شمال عراق کشته شده اند. پیشتر مقامات آمریکایی و منابع اسرائیلی مرگ این دو را تایید کرده بودند، اما مدعی شده بودند که در رخداد‌هایی غیر نظامی جان خود را از دست داده اند.

پنتاگون اواخر ژوئن در بیانیه‌ای بدون ارائه جزئیاتی گفته بود، جیمز سی. ویلیس، افسر آمریکایی طی رخ دادی غیر جنگی در پایگاه هوایی العدید قطر جان باخته بود؛ این بیانیه جزئیات بیشتری را در این باره ارائه نکرد. بر اساس گزارش روزنامه استارز اند اتریپس، ویلیس فرمانده گردان هوایی ۲۱۰ اسب سرخ بود که ۱۳۰ نیرو دارد و در مناطق دوردست و پرخطر عملیات انجام می‌دهند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی هم درباره مرگ ژنرال شارون اسمان فرمانده تیپ پیاده ارتش اسرائیل گزارش داده بودند که اول ژوئیه پس از تمرینی ورزشی در یک پایگاه نظامی در مرکز اسرائیل نقش زمین شده و جان خود را از دست داده است. او در طول خدمت ۲۵ ساله اش در جا‌های مختلفی از جمله لبنان و غزه فعال بوده است.

منبع امنیتی The Cradle، به زمان دقیق حملاتی که موجب کشته شدن ویلیس و اسمان شده بود، اشاره‌ای نکرده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها