تیتر امروز

فوری: صدای انفجار در شرق و شمال اصفهان/ انهدام پهپاد ناشناس در ملایر/ تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

فوری: صدای انفجار در شرق و شمال اصفهان/ انهدام پهپاد ناشناس در ملایر/ تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

۴۸۰ هزار تومان به حساب «معلولان شدید» واریز شد

وحید قبادی‌دانا، رئیس سازمان بهزیستی کشور از واریز ۴۸۰ هزار تومان بر روی کارت بانکی بیش از ۱۳۳ هزار نفر از معلولان شدید و خیلی شدیدی که بالای ۱۸ سال سن دارند و فاقد شغل و درآمد هستند، خبر داد.

کد خبر: ۱۰۹۳۲۰
۱۴:۵۷ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۰

واریزی به حساب معلولان شدید

دیدارنیوز ـ وحید قبادی‌دانا، رئیس سازمان بهزیستی کشور در خصوص ماده ۲۷ قانون دفاع از حقوق افراد دارای معلولیت و پرداخت کمک هزینه کمک معیشتی برای افراد دارای معلولیت شدید و خیلی شدید، بیان کرد: در جهت اجرای ماده ۲۷ قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت، با تأمین اعتبار صورت گرفته (در مجموع بیش از ۶۴ میلیارد تومان برای پرداخت کمک هزینه معیشتی سه ماهه دوم) برای بیش از ۱۳۳ هزار نفر از افراد دارای معلولیت شدید و خیلی شدیدی که بالای ۱۸ سال سن دارند و فاقد شغل و درآمد هستند، ۴۸۰ هزار تومان بر روی کارت بانکی آن‌ها شارژ شد.

وی افزود: البته برای اجرای کامل ماده ۲۷ قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت بیش از ۱۵ هزار میلیارد تومان بودجه مورد نیاز است که امید است در آینده‌ای نزدیک با تامین اعتبار لازم برای اجرای کامل مواد مختلف قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت شاهد بهبود وضعیت معیشتی این افراد در کشور باشیم.

منبع: ایسنا
برچسب ها: سازمان بهزیستی
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد