تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

بورل: نشست برجامی در نیویورک برگزار نمی‌شود

جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا می‌گوید که قرار نیست اعضای برجام در حاشیه اجلاس مجمع عمومی سازمان مل متحد گردهم آیند.

کد خبر: ۱۰۹۳۱۳
۱۴:۳۳ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۰

بورل: نشست برجامی در نیویورک برگزار نمی‌شود

دیدارنیوز: بورل دوشنبه شب در گفتگو با خبرنگاران گفت که قدرت‌های جهانی برغم تاکید بر احیای توافق هسته‌ای ایران برنامه خاصی برای نشست در حاشیه اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل ندارند.
رئیس دیپلماسی اتحادیه اروپا در حالی بر «برنامه‌ریزی نشدن» نشستی از این دست میان اعضای ۴ به اضافه یک تاکید دارد که پیش‌تر خبرهایی مبنی بر تلاش دیپلمات‌های غربی برای برپایی جلسه‌ای میان طرف‌های برجام در روز چهارشنبه منتشر شده بود.
آقای بورل که به نمایندگی از اتحادیه اروپا و به عنوان هماهنگ کننده مذاکرات احیای توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ ایفای نقش می‌کند در ادامه تصریح کرد: «مهم برپایی نشست وزیران (در حاشیه اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل) نیست بلکه این اراده همه طرف‌ها برای از سرگیری مذاکرات در وین است که اهمیت دارد.»
به نظر می‌آید این بخش از سخنان جوزپ بورل به عدم آمادگی ایران برای پیوستن مجدد به گفتگوهای برجامی اشاره داشته باشد.
تهران در روزهای واپسین دولت حسن روحانی ادامه گفتگوها با طرف‌های اروپایی را متوقف کرد و پس از انتخاب و آغاز به کار دولت ابراهیم رئیسی نیز هنوز برای بازگشت به مذاکرات وین چراغ سبز نشان نداده است.
بیانیه مشترک سه کشور اروپایی: اقدامات نگران‌کننده ایران بازگشت به برجام را پیچیده می‌کندآمریکا در شورای حکام: ایران سریع به مذاکرات برگردد تا امکان لغو تحریم‌ها فراهم شودرایزنی‌های هسته‌ای مقامات دولت رئیسی؛ اسلامی در وین و امیرعبداللهیان در نیویورک.

به اذعان تحلیل‌گران، ایران همزمان با بن بست ایجاد شده در گفتگوها، با حربه پیش‌برد برنامه هسته‌ای خود در پی امتیاز‌گیری پیش از مذاکرات است تا تیم جدید مذاکره کننده با دست پر مقابل طرف‌های اروپایی بنشیند.
تهران مذاکره در خصوص هرگونه توافق جدید بر سر برنامه هسته‌ای را غیرممکن خوانده و لغو کلیه تحریم‌های اعمال شده پس از خروج ایالات متحده از برجام را به عنوان پیش‌ شرط اساسی در بازگشت به تعهدات هسته‌ای خود مطرح کرده است.
مقامات ایرانی پیش‌تر احتمال برپایی نشستی مشترک میان حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه این کشور با طرف‌های اروپایی برجام را در حاشیه نشست مجمع عمومی منتفی دانسته اما اعلام کرده بودند که آقای امیرعبداللهیان در سفر به نیویورک گفتگوهایی مجزا با وزرای خارجه تروئیکای اروپایی خواهد داشت.
از سوی دیگر ژان ایو لودریان، وزیر امور خارجه فرانسه ابراز امیدواری کرده است که قدرت‌های بزرگ در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل در تلاشی دیگر جهت از سرگیری گفتگوهای هسته‌ای با ایران با یکدیگر ملاقات کنند.
جوزپ بورل نیز گفته است که روز سه‌شنبه، بیست و یکم سپتامبر قرار است با حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران ملاقات کند تا از او بخواهد کشورش را هر چه سریعتر به مذاکره با قدرت‌های جهانی بازگرداند.
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به اشاره به درخواست دولت ایران برای تعلیق موقف گفتگوهای وین جهت «بررسی گزارش مذاکرات و دست‌یابی به درک کلی از این پرونده حساس» یادآور شده که «تابستان به سر آمده» و «ما منتظر از سرگیری گفتگوها در وین هستیم.»
گفتگوهای احیای برجام همزمان با حضور تیمی به نمایندگی از دولت جدید آمریکا از آوریل گذشته در وین آغاز شد اما پس از شش دور گفتگو با نزدیک شدن به برپایی انتخابات ریاست جمهوری در ایران به حال تعلیق درآمد.


برچسب ها: برجام
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر