تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید
دولت پزشکیان، جنگ ۱۲ روزه و آینده ایران در ویژه برنامه «میدان پاستور» با تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل

مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید

مهدی مطهرنیا، استاد دانشگاه و تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل مهمان یکی دیگر از سری برنامه‌های میدان پاستور بود. او معتقد است: دولت خاتمی داشت با یک ادبیات درست مشکلات را حل می‌کرد، اما احمدی نژاد...
آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...

کلانی: هیچ وقت مدیرعامل پرسپولیس نمی‌شوم

مهاجم سال‌های قبل از انقلاب پرسپولیس که از محبوبیت بسیار بالایی در نزد هواداران برخوردار است اعلام کرد مدیرعامل پرسپولیس نمی‌شود.

کد خبر: ۱۰۹۰۸۶
۰۹:۲۱ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۰

کلانی

دیدارنیوز - حسین کلانی درباره حاشیه‌های به وجود آمده در خصوص انتخاب او از سوی پیشکسوتان برای تصدی پست مدیر عاملی باشگاه پرسپولیس گفت: اصلاً چنین حرفی مطرح هم نشده است. من واجد شرایط مدیرعاملی نیستم. وزیر ورزش را قبول دارم اما می دانم آنقدر تجربه دارد که حتی به انتخاب من فکر هم نکند. اگر از روی احترام به من بگویند هم قطعاً نمی‌پذیرم. من مدیریت نخوانده‌ام و بلد نیستم هیچ کاری برای این باشگاه بزرگ کنم.

پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس افزود: مدیرعاملی در پرسپولیس باید راهکارهای خروج تیم از بحران را یاد گرفته باشد. شخصی که پشت آن میز می‌نشیند باید ارتباط‌های مالی و اداری خوبی برای کمک به باشگاه داشته باشد.
وی درباره احتمال تغییر در هیأت مدیره باشگاه تاکید کرد: همواره مدیران باشگاه به من لطف داشته و چندین بار با آنها صحبت کردم. مجموعه فعلی همچون دوران آقای سمیعی سالم است. آقای صدری تلاش زیادی می‌کند تا کوه مشکلات مالی پرسپولیس را از سر راه بردارد. من فکر می‌کنم یکی از عواملی که پرسپولیس را همیشه در اوج نگه داشت ثبات فنی و مدیریتی بوده است. از سیاست‌های آقای سجادی در وزارت ورزش خبری ندارم اما اگر قرار است تغییری صورت بگیرد، باید در وقتی باشد که ذهن بازیکنان درگیر نشود.

کلانی درباره شانس پرسپولیس برای کسب پیروزی مقابل الهلال عربستان تصریح کرد: به خودم هرگز اجازه نمی‌دهم اظهار نظر فنی کنم. من شناخت کاملی از شرایط فنی تیم ندارم اما سابقه پرسپولیس در این رقابت‌ها باعث شده تا آنها اعتماد به نفس کافی داشته باشند.

وی ادامه داد: در جلساتی که به تمرین و باشگاه رفتم متوجه شدم همه چیز سر جای خودش قرار دارد. انگیزه بازیکنان بسیار عالی است. پرسپولیس مصمم به قهرمانی در آسیا شده است و مطمئن هستم اگر دچار بحران ناخواسته نشود این اتفاق می‌افتد. اتحاد بین اعضای کادر فنی و بازیکنان بسیار جذاب است و آنها رابطه‌ای صمیمی دارند. بازیکنان باتجربه شبیه به معلم شده‌اند و همین امر کمک خیلی زیادی کرد تا پرسپولیس اسیر حاشیه نشود.

کلانی در پایان خاطرنشان کرد: چهره بازیکنان پرسپولیس نشان از عزم و انگیزه آنها برای قهرمانی در آسیا دارد. امسال سال پرسپولیس است تا بتواند مهم‌ترین جام آسیایی را با بازیکنان فعلی کسب کند.

برچسب ها: پرسپولیس
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۴ مرداد
امروز سه‌شنبه ۱۴ مرداد
امروز سه‌شنبه ۱۴ مرداد
امروز سه‌شنبه ۱۴ مرداد