تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

عجیب و باورنکردنی در اردوی استقلال

استقلال که تمام زورش را خواهد گذاشت تا بتواند با ارائه یک بازی منطقی برابر الهلال به پیروزی برسد، هافبک بازیساز درجه یک خود را به همراه نخواهد داشت.

کد خبر: ۱۰۸۲۴۳
۱۵:۱۹ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۰

عجیب و باورنکردنی در اردوی استقلال

دیدارنیوز - علیرغم تمایل فرهاد مجیدی به حفظ فرشید اسماعیلی هافبک میانی آبی پوشان، مخالفت مدیران باشگاه با تمدید این بازیکن باعث شد اسماعیلی در حالی که برای تمدید با تیمی که ۶ سال در آن بازی کرده و سومین کاپیتان آن است بی‌تابی می‌کرد، سرانجام (حداقل تا قبل از دیدار با الهلال) قرارداد این بازیکن تمدید نشود تا اتفاقی نادر برای آبی پوشان افتاده و آنها در حالی برابر الهلال به میدان بروند که فاقد هافبک بازی ساز باشند.

در حالی که فرهاد مجیدی در اواخر فصل گذشته تنها خواسته‌اش از مدیریت باشگاه حفظ شاکله تیمی بود، اما به هر دلیلی این اتفاق نیفتاد و بازیکنان مهمی به دلایل مختلف از این تیم جدا شدند. بازیکنانی مثل رشید مظاهری، مسعود ریگی، مهدی قایدی، شیخ دیاباته، مهدی قایدی، میلیچ، محمد نادری و شجاعیان اشاره کرد.

قطعاً همه این بازیکنان با نظر فنی فرهاد مجیدی از این تیم جدا نشدند و در بین آنها بودند بازیکن یا بازیکنانی باوجود تمایل مجیدی در این تیم باقی نماندند.

فرشید اسماعیلی را می‌توان مثالی نقض در این خصوص دانست. در حالی که فرهاد مجیدی با صراحت از تمایلش برای حفظ اسماعیلی صحبت کرد و حتی ابراز امیدواری کرد که مدیریت باشگاه با کنار گذاشتن کدورت‌ها قرارداد این بازیکن را قبل از بازی با الهلال تمدید کنند، اما در نهایت این اتفاق نیفتاد.

ماحصل این عدم هماهنگی بین کادر فنی و مدیریت این شد که حالا استقلال باید در حالی مقابل الهلال بازی کند با از دست دادن یکی از باتجربه‌ترین بازیکنان آسیایی‌اش، بدون هافبک میانی بازی ساز به میدان برود که این قطعاً بر روند تیمی به خصوص در فاز تهاجمی تاثیرگذار خواهد بود.

محتمل‌ترین گزینه‌ای که می‌تواند جای خالی اسماعیلی را در خط میانی آبی پوشان پر کند، آرش رضاوند است که البته این بازیکن هم یک بازی ساز تخصصی نیست.

دیدار استقلال و الهلال در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا از ساعت ۲۱:۳۰ روز دوشنبه ۲۲ شهریور در دبی برگزار می‌شود و باید دید مجیدی برای پر کردن جای خالی اسماعیلی چه تمهیدی می‌اندیشد.

برچسب ها: استقلال تهران
ارسال نظرات
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان