تیتر امروز

فرمانده نیروی زمینی: موج جدید حملات شدت می‌یابد/ لغو مرخصی پزشکان و پرستاران/ تصاویری از دود و آتش‌سوزی در شمال اسرائیل
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

فرمانده نیروی زمینی: موج جدید حملات شدت می‌یابد/ لغو مرخصی پزشکان و پرستاران/ تصاویری از دود و آتش‌سوزی در شمال اسرائیل

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

محدودیت‌های کرونایی برای سفر‌های هوایی اربعین

بر اساس اعلام سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری تا این لحظه، انجام تست پی. سی. آر منفی برای زائران واکسینه شده در مراسم اربعین ۱۴۰۰ جزو پروتکل‌های قطعی است، البته شاید در روز‌های آتی در تصمیمات اتخاذ شده، تغییراتی اعمال شود.

کد خبر: ۱۰۸۰۵۴
۱۳:۵۲ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۰

محدودیت‌های کرونایی سفر‌های اربعین

دیدارنیوز ـ مراسم اربعین حسینی امسال با سهمیه هوایی ورود ۳۰ هزار زائر ایرانی آن‌هم با شرایط خاص به عراق برگزار می‌شود.

یکی از این شرایط، تزریق دو دوز کامل واکسن کرونا است و فقط تقاضای افرادی برای سفر به عراق پذیرفته می‌شود که هر دو دوز واکسن کرونا را البته بدون شرط نوعِ آن دریافت کرده باشند.

سخنگوی سازمان هواپیمایی درباره آخرین شروط بهداشتی مورد توافق ایران و عراق برای انجام سفر‌های اربعین ۱۴۰۰ گفت: ممکن است در روز‌های آتی تصمیمات اتخاذ شده تغییر کند، اما تا این ساعت مسافرانی می‌توانند به عنوان زائر بلیت سفر به عراق را خریداری کنند که هر دو دوز واکسن کرونا را زده باشند و ۷۲ ساعت قبل از سفر نیز تست پی. سی. آر منفی دریافت کرده باشند.

به گفته محمد حسن ذیبخش، سازمان هواپیمایی کشوری و شرکت‌های هواپیمایی داخلی تابع تصمیمات و پروتکل‌های بهداشتی هستند و هر تصمیمی در این زمینه گرفته شود اجرایی خواهیم شد.

فاصله‌گذاری اجتماعی در پرواز‌های خارجی نداریم

سخنگوی سازمان هواپیمایی درباره رعایت فاصله گذاری اجتماعی در پرواز‌های اربعین نیز، بیان کرد: از ابتدا دستورالعمل رعایت ۶۰ درصدی مسافرگیری در پرواز‌های خارجی اجرایی نمی‌شد. برای پرواز‌های اربعین نیز دستورالعمل همین است و به دلیل واکسینه بودن زائران نیازی به رعایت فاصله گذاری اجتماعی در پرواز‌ها نیست.

منبع: ایرنا
برچسب ها: اربعین
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد