تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.

پذیرش زائران در عراق، فقط با ویزا

براساس آخرین خبر و گزارش‌های بدست رسیده، عراق زائران را فقط با ویزا می‌پذیرد و سفر زیارتی به عراق از طریق مرز‌های زمینی ممکن نیست.

کد خبر: ۱۰۷۸۳۲
۱۳:۵۳ - ۱۷ شهريور ۱۴۰۰

پذیرش زائران در عراق

دیدارنیوز ـ نهاد‌های داخلی و کنسولگری عراق اعلام کرده اند برخلاف سال‌های گذشته، ویزای انفرادی برای زائرن اربعین صادر نمی‌کنند و صدور ویزا در فرودگاه‌های این کشور متوقف شده است. عراق پیشتر در بخشنامه‌ای از شرکت‌های هواپیمایی درخواست کرده بود مسافران بدون ویزا را به عراق منتقل نکنند.

بنابر اظهارات سخنگوی سازمان هواپیمایی، تنها شرکتی که مجوز صدور ویزا همزمان با صدور بلیت سفر به عراق را داشت، شرکت هواپیمایی العراقیه بود که از ابتدای هفته این شرکت رسما صدور ویزا را متوقف کرده است.

دفتر نخست وزیری عراق نیز مدتی قبل با ارسال بخشنامه‌ای به وزارت کشور عراق، تنها مرجع ذی صلاح را که عهده دار مسئولیت ورود و خروج زائران و گردشگران خارجی به این کشور است، سازمان گردشگری اعلام کرد. بنابراین، درخواست ورود گروه‌های زیارتی و سیاحتی تنها به سازمان گردشگری زیرمجموعه وزارت فرهنگ عراق محول شده و فقط شرکت‌های گردشگری مجاز و مورد تایید این سازمان می‌توانند برای ورود و خروج گروه‌های گردشگری و زیارتی اقدام کنند.

بر همین اساس، سازمان حج و زیارت با عنوان کمیته اعزام ستاد مرکزی اربعین اعلام کرد پیش ثبت نام از متقاضیان این سفر را آغاز می‌کند و زائران اعزامی را به افرادی محدود کرده که دو دز واکسن کووید را تا ۱۹ شهریور تزریق کرده باشند.

بنابر اعلام کمیته عالی بهداشت و سلامت ملی عراق، نخست وزیر این کشور با ورود ۳۰ هزار زائر ایرانی و ۱۰ هزار زائر از کشور‌های عربی و سایر کشور‌ها برای شرکت در مراسم اربعین موافقت کرده است. عراق سال گذشته اربعین را به صورت داخلی و بدون زائران خارجی برگزار کرد.

دولت عراق تاکید کرد که ورود زائران در اربعین امسال فقط از طریق مرز هوایی و الزاما با داشتن تست منفی پی سی آر که حداکثر ۷۲ ساعت از تاریخ آن گذشته باشد، امکان پذیر است.

سازمان حج و زیارت نیز از مردم خواسته است با توجه به بسته بودن مرز‌های زمینی، به هیچ وجه به مرز‌های زمینی مراجعه نکنند.

همگردی در پایان نوشت: همچنین فرودگاه بین المللی امام خمینی در اطلاعیه‌ای از زائران ایرانی که قصد دارند در مراسم اربعین شرکت کنند، خواست قبل از دریافت ویزای معتبر عراق، برای رزرو بلیت پرواز به این کشور اقدام نکنند.

برچسب ها: عراق
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد