تیتر امروز

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...

خانه‌ی مهارت سرای محله شیرآباد زاهدان افتتاح شد

با حضور قائم مقام مدیر عامل "موسسه خیریه نیک گامان جمشید" خانه‌ی مهارتِ سرای محله شیرآباد زاهدان افتتاح شد

کد خبر: ۱۰۷۷۰۸
۱۲:۵۵ - ۱۶ شهريور ۱۴۰۰

خانه‌ی مهارت سرای محله شیرآباد زاهدان افتتاح شد

دیدارنیوز: خانه مهارت با هدف توانمند سازی در حوزه مهارت آموزی و اشتغالزایی زنان سرپرست خانواده و بانوان این منطقه کم برخوردار در سرای محله شیرآباد زاهدان ایجاد گردید. خانه مهارت زیر نظر دفتر تسهیلگری و توسعه محلی شیرآباد است.

در خانه مهارت با وجود عدم امکانات اولیه چند دوره مهارت آموزی با همکاری دفتر تسهیلگری و توسعه محلی شیرآباد ۲ و همت آباد و سازمان فنی و حرفه‌ای برگزار شده است.

این دوره‌های برگزار شده شامل دوره مهارت آموزی خیاطی، ماسک دوزی، گلسازی و سوزن دوزی بوده است.

در حال حاضر ۱۰ نفر از بانوان سرپرست خانواده و دختران منطقه در حال مهارت آموزی در رشته خیاطی و همچنین ۵ نفر در رشته سوزن دوزی مشغول به کار هستند.

فاطمه طوقانیان، قائم مقام مدیر عامل خیریه نیک گامان، در آیین افتتاح این مرکز گفت: "طی سفر پیشینِ دکتر اشکان تقی پور مدیر عامل موسسه خیریه نیک گامان جمشید و عضو هیئت مدیره مجمع خیرین کشور و خیرین همراه به استان در خرداد ماه سال ۱۴۰۰  با توجه به کمبود‌ها و نیاز‌ها در حوزه‌ی مهارت آموزی، کارآفرینی و اشتغال اعتباری جهت تجهیز خانه مهارت در نظر گرفته شد. در همین راستا پروپوزال تهیه‌ی تجهیزات سرای محله تهیه و تدوین شد.

اعتبار تخصیص یافته برای این کارگاه حدود ۴۰۰ میلیون ریال بود. این تجهیزات شامل چهار عدد چرخ خیاطی ویژه‌ی کارگاه، چهار عدد میز خیاطی، چهار عدد صندلی، دو عدد اتو، یک دستگاه کولر آبی و پکیج‌های ملزومات خیاطی برای استفاده ۱۰ مهارت آموز در هر کلاس است که تهیه و در اختیار کارگاه قرار داده شد. با توجه به همراهی و مساعدت استانداری، سازمان فنی و حرفه‌ای و دیگر مسئولان محلی و همچنین تشکل‌های مردمی شناسنامه دار منطقه امید است که این کارگاه و کارگاه‌های مشابه جایگاه مهارت آموزی، توانمندسازی و اشتغال زنان سرپرست خانواده و بانوان بیشتر و نتیجه‌ی آن رونق کسبِ رزق و روزی این بزرگواران و خانواده‌های کرامتمندشان در منطقه باشد.

لازم به ذکر است که در ادامه‌ی این سفر رهن مکان کارگاه مشابه دیگر نیز از توسط موسسه خیریه نیک گامان انجام شد.
موسسه خیریه نیک گامان پروژه‌های فراوانی در حوزه‌های درمان، مدرسه سازی، بهزیستی، آبرسانی، امدادرسانی و تهیه و توزیع نان رایگان در مناطق کم‌برخوردار استان سیستان و بلوچستان انجام می‌دهد که تمامی پروژه‌های فوق الذکر با هماهنگی نهاد‌های متولی و نظارتی به شکل کاملا مردم نهاد انجام می‌شود.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر