تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

ملانیا دیگر نمی‌خواهد زن اول کاخ سفید شود

چندین تن مدعی شده‌اند که ملانیا ترامپ کوچکترین تمایلی به بازگشت به کاخ سفید یا ادامه هرگونه زندگی سیاسی ندارد.

کد خبر: ۱۰۷۵۶۸
۱۳:۰۷ - ۱۵ شهريور ۱۴۰۰

ملانیا

دیدارنیوز - یک شخص نزدیک به ملانیا ترامپ، همسر رئیس جمهوری پیشین ایالات متحده به سی.ان.ان گفت: بانوی اولی چیزی نیست که او بخواهد. برای او، این یک فصل بود و تمام شد و همین است.

براساس گزارش دیلی میل، چندین تن مدعی شده‌اند که ملانیا ترامپ کوچکترین تمایلی به بازگشت به کاخ سفید یا ادامه هرگونه زندگی سیاسی ندارد.

یک منبع دیگر که از بی تمایلی ملانیا به ریاست جمهوری دونالد ترامپ و جاه طلبی‌های سیاسی اطلاع دارد، گفت: حتی اگر دونالد ترامپ رسما اعلام کند که دوباره در انتخابات نامزد میشود، شما ملانیا را در تجمعات و مراسم‌های کارزار انتخاباتی نخواهید دید.  

این منبع مطلع فاش کرد: جایگزین‌های ملانیا احتمالا افرادی مثل لارا ترامپ، عروس رئیس جمهوری پیشین آمریکا یا کیمبرلی گیلفویل، دوست دختر پسر بزرگ ترامپ است. آنها تاکید دارند که ترامپ باید دوباره نامزد شود. ملانیا اما اینطور نیست.

در این گزارش عنوان نشده است که آیا ایوانکا ترامپ، دختر بزرگ رئیس جمهوری پیشین آمریکا و همسر او جارد کوشنر که نقش‌های مهمی در دولت قبلی داشتند، به دونالد ترامپ در کمپین او ملحق خواهند شد یا خیر.

یک منبع که با سی.ان.ان صحبت کرد، گفت ملانیا تمایل ادامه‌دار ترامپ به سیاست را شغل او می‌داند نه خودش.
ملانیا ترامپ ۵۱ ساله، از نگاه بسیاری یکی از محافظه‌کارترین بانوهای اول در تاریخ مدرن آمریکا به شمار میرود. این بانوی سابق آمریکا تابستان امسال تنها یک بار هنگام خروج از برج ترامپ در منهتن در کنار پسر ۱۵ ساله اش بارون ترامپ دیده شد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: ملانیا ترامپ
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر