تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.

آیا جریمه خودرو‌های شخصی به دلیل ماسک نزدن سرنشینان صحت دارد؟

سرهنگ عین‌الله جهانی، معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور ناجا انتشار خبری در فضای مجازی مبنی بر جریمه خودروی شخصی در جایگاه سوخت به دلیل عدم ماسک زدن سرنشینان خودرو را تکذیب کرد.

کد خبر: ۱۰۷۴۴۶
۱۵:۰۳ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۰

 جریمه خودرو‌های شخصی به دلیل ماسک نزدن

دیدارنیوز ـ سرهنگ عین‌الله جهانی معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور ناجا درباره انتشار خبری در فضای مجازی مبنی بر جریمه خودروی شخصی در جایگاه سوخت به دلیل عدم ماسک زدن سرنشین خودرو، ضمن تکذیب موضوع گفت: این موضوع شایعه‌ای بیش نبوده و هیچ جریمه‌ای با این عنوان تاکنون برای هیچ خودرویی صادر نشده است.

وی تصریح کرد: چند ماه پیش نیز خبر مشابهی منتشر شده بود و اعلام کردیم که چنین چیزی صحت ندارد.

سرهنگ جهانی افزود: کارشناسان پلیس راهور با مالک خودروی مذکور در خبر منتشره در فضای مجازی تماس گرفتند و ایشان نیز اعلام کرده که تاکنون چنین جریمه‌ای برای او ابلاغ نشده است.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور ناجا گفت: از هموطنان خواهشمند است به این گونه اخبار کذب توجه نکنند و اخبار مربوط به پلیس راهور را تنها از سایت راهور ۱۲۰ یا رسانه ملی و خبرگزاری‌ها رسمی کشور پیگیری کنند.

منبع: ایرنا
برچسب ها: پلیس راهور
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها