تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

احراز اشتغال به تحصیل فرزندان پسر الکترونیکی شد

سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد که سرویس غیرحضوری و الکترونیکی احراز مراتب اشتغال به تحصیل فرزندان ذکور و بالای ۱۹ سال بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران (بازنشسته و ازکارافتاده کلی) راه‌اندازی شده است.

کد خبر: ۱۰۷۳۲۵
۱۴:۴۶ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۰

احراز اشتغال به تحصیل الکترونیکی

دیدارنیوز ـ تمامی بیمه شدگان و مستمری بگیران بازنشسته و ازکارافتاده کلی که دارای حساب کاربری فعال در درگاه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی هستند، می‌توانند مراتب اشتغال به تحصیل فرزندان ذکور تحت تکفل خود را که بالای ۱۹ سال سن دارند، به صورت غیرحضوری و از طریق سرویس مذکور اعلام کنند.

علاوه بر بیمه شدگان و مستمری بگیران، فرزندان ذکور بالای ۱۹ سال سن و تحت تکفل آنها، در صورت ثبت نام و ایجاد حساب کاربری در درگاه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی، می‌توانند راسا نسبت به اعلام مراتب اشتغال به تحصیل خود از طریق سرویس مذکور اقدام کنند.

اعلام مراتب اشتغال به تحصیل به صورت غیرحضوری منوط به دریافت کد رهگیری (کد مجوز استعلام گواهی اشتغال به تحصیل) توسط متقاضی از سامانه استعلام مدرک تحصیلی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به نشانی اینترنتی https://estelam.msrt.ir و مطابق ضوابط اعلام شده در سامانه مذکور است.

متقاضیان واجد شرایط، ظرف ۳ ماه پس از دریافت کد رهگیری موصوف، می‌بایست نسبت به اعلام آن از طریق درگاه غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی اقدام کنند. در غیر اینصورت، اعلام مراتب اشتغال به تحصیل و بهره مندی از خدمات مورد نظر، منوط به دریافت مجدد کد یادشده از سامانه ذی ربط خواهد بود.

پس از اعلام کد رهگیری توسط متقاضی واجد شرایط، استعلام موضوع اشتغال به تحصیل بصورت الکترونیکی از طریق سرویس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام شده و در صورت تائید و احراز مراتب، اطلاعات مربوطه در پایگاه سازمان تامین اجتماعی ذخیره و ملاک ارائه خدمات به ذینفع خواهد بود.

اعتبار اطلاعات دریافتی از پایگاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به منظور ارائه خدمات، با توجه به تاریخ تائید مراتب اشتغال به تحصیل، لغایت پایان نیمسال تحصیلی مربوطه بوده و برای دوره‌های تحصیلی بعدی، فرآیند دریافت کدرهگیری و استعلام باید مجددا انجام شود.

با راه اندازی سرویس یادشده و به منظور حذف کاغذ و جلوگیری از سوء استفاده‌های احتمالی، دریافت گواهی‌های اشتغال به تحصیل صادره از دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی فاقد موضوعیت است و صرفا در موارد ضروری و در صورت عدم امکان استعلام الکترونیکی (به دلیل اختلال در شبکه، نقص در اطلاعات پایگاه ذی ربط و ...)، رسیدگی به درخواست مراجعین حضوری بر اساس گواهی الکترونیکی صادره از سامانه سجاد مانند گذشته بلامانع است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها