تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

واکسیناسیون باید در ۳ ماه و ضربتی انجام شود

دکتر مصطفی قانعی، دبیر کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا بر واکسیناسیون ضربتی در طول ۳ ماه تاکید کرد و گفت با واکسیناسیون ۳۵ سال به بالا، مرگ و میر تمام می‌شود.

کد خبر: ۱۰۷۳۱۲
۱۴:۰۱ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۰

واکسیناسیون ضربتی ۳ ماهه

دیدارنیوز ـ دکتر مصطفی قانعی، دبیر کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: در واکسیناسیونی که یک سال طول بکشد، سطح ایمنی کسی که اول سال واکسن زده به اندازه سطح ایمنی آخر سال نیست؛ بنابراین واکسیناسیون باید در ۳ ماه و ضربتی انجام شود.

دبیر کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره پیش‌بینی‌ها درخصوص وضعیت هفته‌های آینده ویروس کرونا گفت: کرونا با همین شیوه‌ای که می‌بینید، هجمه‌هایی را ایجاد می‌کند و پس از آن رو به نزول می‌رود. این وضعیت همچنان تداوم خواهد داشت. اینکه بگوییم موج‌های دیگری نخواهیم داشت، مبنای علمی ندارد.

قانعی افزود: نکته بعدی این است که آیا اگر واکسن بزنیم دیگر مرگ‌ومیر اتفاق نخواهد افتاد؟ شواهد نشان داده است که اگر واکسن بزنیم، مردم اگرچه بیمار می‌شوند، اما نمی‌میرند یا بیماری شدید نمی‌گیرند؛ بنابراین ممکن است که کشوری واکسن هم بزند و باز هم پیک‌های کرونایی را داشته باشد.

وی در ارتباط با گمانه‌زنی‌های روز‌های اخیر مبنی بر سیر کاهشی پیک پنجم اظهار کرد: پاسخ علمی این است که چنانچه یک سیر نزولی یک هفته تداوم داشته باشد، یعنی در حال کاهش است؛ بنابراین طی یک هفته این مساله اثبات خواهد شد.

دبیر کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا در پاسخ به این سوال که اگر برخی پس از تزریق دوز اول واکسن کرونا علایم شدیدی داشته باشند، ممکن است این علایم به همان شدت یا بیشتر از آن در دوز دوم تکرار شود، گفت: هیچ ارتباطی بین علایم دوز اول و دوم نیست. ممکن است دوز اول علایم شدید نداشته باشد و دوز دوم داشته باشد و بالعکس.

وی در ارتباط با نگرانی‌ها درباره بازگشایی مدارس با توجه به تاثیر بیشتر سویه‌های جدید کرونا بر کودکان، گفت: در دنیا هم به این دلیل که سنین بالا را واکسینه کرده‌اند، بازگشایی مدارس داشته‌اند. زمانی که آن‌ها افراد بزرگسال را واکسینه می‌کنند، اطمینان دارند که در سنین پایین مرگ و میر ندارند و در حد بیماری سرماخوردگی است.

قانعی ادامه داد: گروه در معرض مرگ بر اثر بیماری کرونا، سنین بالا هستند. واکسیناسیون در ایران نشان داد که در پیک پنجم درصد مرگ ومیر سنین بالای ۷۰ سال به وضوح کاهش پیدا کرده‌است. این نشان داد که واکسن مرگ را کم می‌کند. حالا تصور کنید که تمام افراد بالای ۳۵ سال را واکسن زده‌اید، دیگر مرگی برای کشور نمی‌توان متصور شد. البته دانش آموزان می‌توانند ناقل باشند، اما به جمعیتی انتقال می‌دهند که واکسینه شده‌اند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا اتمام واکسیناسیون تا دهه فجر امسال طبق وعده وزیر بهداشت جدید، با توجه به نگرانی‌ها از احتمال شیوع سویه لامبدا در پاییز دیر نیست، گفت: در واکسیناسیونی که یک سال مداوم طول بکشد، سطح ایمنی کسی که اول سال واکسن زده است به اندازه سطح ایمنی‌اش در آخر سال نیست. واکسیناسیون باید طی ۳ ماه و ضربتی انجام شود. بعد از این واکسیناسیون، مرگ‌ومیر به شدت پایین می‌آید و پس از آن باید برای موارد خطرناکی که بروز می‌کند، تست‌های تشخیصی و ایزوله‌کردن بیمار را اعمال کنیم.

دبیر کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا تاکید کرد: نمی‌توانیم واکسن بزنیم و بعد بگوییم مردم هرجا که می‌خواهند بروند. باید شناسایی بیماران و ایزوله‌کردن آن‌ها و واکسیناسیون را اعمال کنیم. به این می‌گویند قرنطینه هوشمند. همه این‌ها در کنار هم جواب می‌دهد.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها