تیتر امروز

زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم سپهر امروز سیاست در ایران و البته، برخی مناقشات بر اولویت‌سنجی در بحث منافع ملی کشور، بهانه‌ای شد تا به سراغ صادق زیباکلام و اکبر اعلمی، دو تن از فعالین سیاسی...
علیرضا قسیمی: رضا قطبی؛ نخستین معمار رادیو و تلویزیون ملی ایران بود/ قطبی باور داشت سازمان رسانه‌ای باید محل حضور و حتی اعتراض مخالفان باشد
گفت و گوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با مهندس ارشد رادیو و تلویزیون ( قسمت دوم)

علیرضا قسیمی: رضا قطبی؛ نخستین معمار رادیو و تلویزیون ملی ایران بود/ قطبی باور داشت سازمان رسانه‌ای باید محل حضور و حتی اعتراض مخالفان باشد

در قسمت دوم گفت و گوی برنامه «پشت صحنه» علیرضا قسیمی توضیح داد که رضا قطبی نامش به عنوان نخستین معمار رسانه های صوتی و تصویری ایران ثبت شده است.
کامبیز نوروزی: چرا باید نمایندگان خط بدون فیلتر داشته باشند مردم نه؟/ «خط سفید» یک تبعیض نارواست/ دادن اینترنت بدون فیلتر برای روزنامه نگاران قابل پذیرش است
گفت و گوی دیدار با یک حقوقدان درباره چالش جدید «خط سفید»

کامبیز نوروزی: چرا باید نمایندگان خط بدون فیلتر داشته باشند مردم نه؟/ «خط سفید» یک تبعیض نارواست/ دادن اینترنت بدون فیلتر برای روزنامه نگاران قابل پذیرش است

انتشار خبر موضوع داشتن سیم کارت‌های بدون فیلتر که با عنوان «خط سفید» این روز‌ها نقل هر مجلسی است بهانه‌ای شد تا گفت و گوی کوتاهی با کامبیز نوروزی، حقوقدان داشته باشیم که می‌بینید و می‌خوانید.

سردار! هنوز هم می‌گویید چرا دادکان مدیرعامل پرسپولیس نمی‌شود؟

در فضای مجازی شایعه شده که سردار آجرلو قرار است مدیرعامل پرسپولیس شود.

کد خبر: ۱۰۷۲۴۸
۰۹:۰۸ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۰

سردار! هنوز هم می‌گویید چرا دادکان مدیرعامل پرسپولیس نمی‌شود؟

 

دیدارنیوز ـ مرتضی رضایی: حمید سجادی دارد تیمش را می چیند؛او پس از برانداز کردن یکی - دو هفته ای شرایط حالا بیشتر با فضا آشنا شده و فصل تغییر را دارد شروع می کند.یکی از مهره هایی که سجادی روی آن دست گذاشته جعفر سمیعی مدیرعامل فعلی باشگاه پرسپولیس است.احتمالا او پس از بازی پرسپولیس و استقلال تاجیکستان از سمتی که دارد جدا می شود و شاید در جلد معاون وزیر ورزش به وزارت خانه بازگردد.تغییری که بدون شک شوک بزرگی را به بدنه سرخپوشان وارد خواهد کرد نه به خاطر رفتن سمیعی به دلیل انتخاب برای جانشین او!

پرسپولیس و استقلال شده اند اسباب بازی دست آقایان.هر مهره ای که جا می ماند،هر مهره ای که وارد گود نیست و هر مهره های که بیشتر حرف را بخواند می آورند و او را می نشانند روی صندلی دو تیم.اوضاع آن طرفی ها هم چندان خوب نیست.مددی هست اما نیست!خیلی ها برای رفتنش روزشماری می کنند و خیلی ها تا او می خواهد از جایش بلند شود شانه هایش را فشار می دهند که "بشین،هنوز وقت رفتن نرسیده.باید بمانی و مدیریت کنی!"

در فوتبال ایران و به خصوص در راس مدیریت دو تیم پرسپولیس و استقلال همیشه این حرف بوده که چرا صندلی مدیرعاملی زیاد به کسی وفا نمی کند؟چرا آدمی که آمده یا بی ربط به جایگاهی که در آن قرار دارد هست و یا اجازه نمی دهند حالا که آمده،بتواند کارش را انجام بدهد؟

خبر رسیده که سمیعی به وزارتخانه بر می گردد؛فارغ از اینکه دوباره چه بلایی سر پرسپولیس خواهد آمد سوال اصلی این است که جانشین او چه کسی خواهد بود؟این خودش اصل خبر است و در رسانه های مختلف نام سردار آجرلو به میان آمده است.با شنیدن نام آجرلو همه سوابق این مدیر را کنار گذاشتم و فقط رجوع کردم به یکی از مصاحبه های ایشان.می خواهم این سوال را نه فقط از خود سردار که از کسانی که می خواهند او را روی صندلی مدیرعاملی پرسپولیس بنشانند بپرسم که چطور به این گزینه رسیده اند؟

سردار این مصاحبه خودتان را یادتان هست که گفته بودید:«چرا فوتبال را به خود فوتبالی ها نمی دهیم،مگر محمد دادکان چه ایرادی دارد که مدیرعامل پرسپولیس نمی شود؟»تاریخ این مصاحبه زیاد دور نیست و هنوز به یک سال نرسیده است.آیا هنوز سر حرف خودتان هستید؟»جالب اینجاست که در همان مصاحبه بیشتر از اینکه خودتان را فردی سیاسی بدانید گفته اید ورزشی هستید!قضاوتی نمی کنیم.همه رزومه شما در فضای مجازی وجود دارد و آنهایی که بخواهند می توانند نظر بدهند که کفه کدام یک سنگین تر است؟فقط یک سوال دیگر دارم؛برای پرسپولیس قرار است چه کار کنید؟تیمی به این بزرگی و مردمی.شما سابقه کار در تراکتور را هم داشته اید.آنجا هم تیمی بزرگ و مردمی بود اما انتهایش چه شد؟این تیم به قول خودتان امثال دادکان ها را می خواهد.راستی چرا یکی مثل دادکان نباید مدیرعامل شود؟


ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۰ آذر
امروز دوشنبه ۱۰ آذر
امروز دوشنبه ۱۰ آذر
امروز دوشنبه ۱۰ آذر