تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

تصدی پست شهرداری تهران برای زاکانی بدون اشکال بود

سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها انتصاب علیرضا زاکانی به عنوان شهردار جدید تهران را بدون اشکال دانست و از معاونت اول رئیس جمهور نیز استفسار شده است.

کد خبر: ۱۰۷۲۰۷
۰۹:۰۵ - ۱۲ شهريور ۱۴۰۰

 شهرداری تهران زاکانی

دیدارنیوز - به نقل از وزارت کشور، مهدی جمالی‌نژاد، رییس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در گفت‌وگویی با بیان این که ۴۰۶۸ پروژه عمرانی و خدماتی توسط دهیاری‌ها در هفته دولت با صرف اعتبار ۱۱۰۸ میلیارد تومان در روستاها افتتاح شده است، گفت: بیشترین تعداد پروژه‌ها مربوط به بهسازی معابر با ۲۹۹۴ پروژه، معادل ۷۴ درصد کل پروژه‌ها می‌باشد و بیشترین اعتبارات صرف پروژه‌های بهسازی معابر شده است.

وی ادامه داد: پس از بهسازی معابر، بیشترین تعداد پروژه‌ها مربوط به موضوع ایمنی و آتش‌نشانی با ۴۱۹ پروژه و بوستان و فضای سبز روستایی با ۳۶۹ پروژه و ایجاد فضاهای فرهنگی و ورزشی با ۱۲۵ پروژه می‌باشد.
جمالی‌نژاد اضافه کرد: میانگین اعتبارات هزینه‌شده برای هر پروژه معادل ۲۷۲ میلیون تومان است.

وی همچنین از صدور مجوز به‌کارگیری ۴۵۰ نیروی قرارداد کارمعین برای شهرداری مشهد در هفته دولت خبر داد.
رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور گفت: در راستای اجرایی‌شدن مجوز اخذشده از سازمان اداری و استخدامی کشور، مجوز به‌کارگیری ۴۵۰ نیروی قرارداد کارمعین برای شهرداری مشهد مقدس صادر شد.

جمالی‌نژاد افزود: همچنین مجوز به‌کارگیری ۲۰۰ نیروی قرارداد کار معین دیگر نیز برای برخی شهرداری‌های استان‌های تهران، فارس و خراسان رضوی نیز صادر شد. این مجوز از میان افراد واجد شرایط که به صورت غیر مستقیم در شهرداری‌ها در حوزه ستادی، مناطق و سازمان‌های وابسته در مشاغل کارمندی مشغول به کار بوده‌اند، بر اساس شاخص‌های تعیین‌شده شامل مدرک تحصیلی، سابقه خدمت و مصاحبه کتبی، به ترتیب نمره فضلی و رعایت شرایط احراز در سقف سهمیه تخصیصی سازمان اداری واستخدامی کشور اعطاء شده است.

جمالی‌نژاد یادآور شد: با همکاری سایر شهرداری‌ها و دفاتر امور شهری و شوراهای استانداری‌ها و تسریع در ارسال اطلاعات مورد نیاز، شاهد تسریع در روند اعطای مجوز به‌کارگیری نیروی قرارداد کار معین در تمامی شهرداری‌های کشور خواهیم بود.
وی با اشاره به روند صدور حکم شهرداران منتخب شوراهای شهر گفت: آقای وحیدی، وزیر محترم کشور، این هفته حکم شهرداری برخی از شهرهای بزرگ کشور مانند تهران، قم و ساری را صادر کرد و طی هفته آینده نیز احکام شهرداران برخی از شهرهای بزرگ دیگر را صادر خواهد کرد.

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها با اشاره به امضای حکم شهرداری تهران برای علیرضا زاکانی توسط وزیر کشور گفت: درباره موضوع انتخاب شهردار توسط نمایندگان مردم تهران در شورای شهر ششم، طبق روال معمول، استفساریه‌ها و استعلام‌های مختلفی نیز از مراجع قانونی ذیصلاح انجام دادیم.

جمالی‌نژاد افزود: سازمان امور اداری و استخدامی کشور صراحتا در پاسخ به استعلام وزارت کشور، طی نامه‌ای رسمی، شرایط آقای زاکانی برای تصدی سمت شهردار تهران را کافی دانست و وی را واجد شرایط قانونی لازم برای این جایگاه دانست.

وی با اشاره به طی فرآیند قانونی در دولت گفت: برای اتقان موضوع، وزیر محترم کشور طی نامه‌ای خطاب به معاون اول رئیس‌جمهوری از هیات دولت نیز استفسار کرد که هیات وزیران روز گذشته در جلسه خود، تصدی پست شهرداری تهران توسط آقای زاکانی را با توجه به همترازی شهردار کلانشهرها با مقامات توسط هیات وزیران بلااشکال دانست و لذا در این خصوص نیازی به تغییر آیین‌نامه نیست و صدور حکم شهرداران کلانشهرهای بالای یک میلیون نفر به پشتوانه قانون و تایید و مجوز هیات وزیران انجام شده و صورت خواهد گرفت.»

منبع: ایسنا
برچسب ها: علیرضا زاکانی
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر