تیتر امروز

سمانه نایینی:
گفت‌وگوی ویژه دیدارنیوز با یک فعال حوزه روابط عمومی سمن‌ها

سمانه نایینی: "جمع‌آوری" مناسب پسماند است نه کارتن‌خواب‌ها و کودکان کار/ ناکارآمدی شهرداری به سازمان‌های مردم نهاد آسیب زد/ خلع سواد رسانه‌ای پاشنه آشیل روابط عمومی‌ها است

امروز ۲۷ اردیبهشت ماه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی‌هاست و این روز بهانه‌ای شد تا دیدارنیوز در گفت و گویی با یکی از فعالان حوزه روابط‌عمومی سمن‌ها، چالش‌ها و کاستی‌های این حوزه را بررسی کند.
تلاش کن! طلاش کن

تلاش کن! طلاش کن

رویکرد پریسکوپ برآن است که دغدغه و علاقه مندی‌های نسل z رو با تجربه و دانش نسل‌های قبل‌تر ادغام کند تا نتایج جالب و جدیدی در راستای اهداف شغلی هر دو نسل برسد. در قسمت سوم این برنامه چشم پریسکوپ...
رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...

دولت طالبان، وزرای کشور، خارجه و دفاع خود را معرفی کرد

خبرگزاری ریانووستی روسیه سه شنبه شب به نقل از یک مقام گروه طالبان از مشخص شدن وزرای خارجه، دفاع و کشور، دولت جدید افغانستان که قرار است این گروه به زودی آن را تشکیل دهد خبر داد.

کد خبر: ۱۰۷۰۴۴
۰۰:۰۶ - ۱۰ شهريور ۱۴۰۰

دولت طالبان

 

دیدارنیوز: ریانووستی به نقل از یک مقام طالبان اعلام کرد: ملا عبدالغنی برادر آخوند به عنوان وزیر خارجه، ملا یعقوب آخوند، فرزند موسس گروه طالبان به عنوان وزیر دفاع و خلیفه حقانی فرزند جلال الدین حقانی یکی از سران این گروه نیز به عنوان وزیر کشور دولت طالبان منصوب شده اند.

بر اساس اعلام منبع مذکور؛ رایزنی‌های ویژه تشکیل کابینه تمام شده است و نتایج آن به زودی اعلام خواهد شد. پیش از این  یک عضو ارشد طالبان به رسانه ها اعلام کرده بود، این گروه تشکیل دولت جدید در افغانستان را سوم سپتامبر (جمعه 12 شهریور ماه) رسانه ای خواهد کرد.

چگونگی تشکیل دولت جدید در افغانستان از نخستین ساعات پس از تسلط طالبان بر کابل پایتخت این کشور و سقوط دولت اشرف غنی همواره از جمله ابهامات مطرح در بین افکار عمومی و گروه های سیاسی در داخل افغانستان و نیز دیگر کشورها و نهادهای منطقه ای و بین المللی بوده است.

با وجود آنکه از 15 اوت و پس از فرار اشرف غنی افغانستان از این کشور، برخی مقامات گروه طالبان از تلاش برای تشکیل دولتی فراگیر در این کشور سخن گفتند اما جزئیات آن تشریح نشد و هنوز برای مردم و گروه های مختلف سیاسی، قومی و مذهبی در افغانستان مشخص نیست که طالبان چگونه می خواهد این دولت فراگیر را تشکیل دهد.

با توجه به اظهارات "ذبیح الله مجاهد" سخنگوی طالبان در اولین نشست خبری خود در کابل پس از سقوط دولت سابق افغانستان درباره تغییر در نگرش های این گروه و تلاش برای تشکیل دولتی که برآمده از همه سلایق و تفکرات در این کشور باشد، انتظار مردم و اقوام افغانستان این است که طالبان با عبرت آموزی از گذشته، در مسیر مشارکت دادن همه گروه ها در آینده سیاسی این کشو قدم بردارد.

یکشنبه 15 اوت همزمان با ورود نیروهای طالبان به کابل و فرار "محمد اشرف غنی" رئیس جمهوری افغانستان از این کشور، دولت وی سقوط کرد. بسیاری از شخصیت ها و مردم افغانستان، وضعیت وخیم کنونی افغانستان را ناشی از سیاست‌ های شکست‌ خورده آمریکا در افغانستان می‌ دانند.

آمریکا و متحدانش پس از بیست سال حضور نظامی شکست خورده خود درحالی از افغانستان عقب نشینی کردند که این لشکرکشی ثمره ای جز گسترش تروریسم، جنگ، خشونت، بی ثباتی و نا امنی و کشتار ده ها هزار نفر از مردم این کشور نداشته است.

برچسب ها: طالبان
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی