تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.

هشدار برای پاییز بی باران؛ ۱۳ استان در شرایط حاد

رئیس سازمان هواشناسی از بارش کمتر از نرمال در اکثر مناطق کشور طی پاییز ۱۴۰۰ خبر داد و گفت: شرایط ۱۳ استان در خصوص بارش‌ها حادتر خواهد بود.

کد خبر: ۱۰۶۷۰۶
۱۴:۴۲ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۰

 هشدار هواشناسی بحران آب

دیدارنیوز ـ سحر تاجبخش رییس سازمان هواشناسی کشور طی نامه‌ای به معاون برنامه‌ریزی وزارت جهاد کشاورزی پیش‌بینی خود را درباره میزان بارش‌های پاییز امسال اعلام کرد.

در بخشی از این نامه آمده است.

بارش در فصل پاییز در اکثر مناطق کشور به جز سواحل دریای خزر کمتر از نرمال (میانگین بلندمدت آماری) پیش بینی می‌شود که سهم ماه‌های مهر و آبان در این کم‌بارشی بیشتر است. از نیمه دوم آذرماه ۱۴۰۰ شرایط بارشی در کشور مقداری متعادل شده و انتظار می‌رود بارش در اکثر مناطق کشور به نرمال گرایش یابد.

استان‌های اصفهان، یزد، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، فارس، هرمزگان، کرمان، کرمانشاه، چهارمحال و بختیاری، لرستان، خوزستان و ایلام نسبت به سایر استان‌ها از شرایط حادتری برخوردارند.

پیش‌بینی‌های داده شده شامل بارش‌های سیلابی نیست و بارش‌های سیلابی لزوما نافی زیر نرمال بودن مجموع مقدار بارش نیست. پیش بینی بارش‌های شدید و سیلابی در بازه‌های زمانی تا چند روز قبل از وقوع معنی‌دار است و ارائه آن‌ها در پیش‌بینی‌های فصلی و ماهانه جایگاه ندارد.

بدیهی است سازمان هواشناسی احتمال رخداد این‌گونه بارش‌ها را پیوسته پایش می‌کند و در صورت نیاز با هشدار مختلف قبل از وقوع آنرا به اطلاع کاربران می‌رساند.

پیش‌بینی‌های بلندمدت طبق استاندارد‌های جهانی به‌صورت نرمال، کمتر از نرمال و بیشتر از نرمال ارائه می‌شود. منظور از نرمال میانگین بارش بلندمدت آماری است. میزان صحت پیش بینی فصلی حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد است. همچنین ارائه پیش بینی فصلی در سطح دهستان معنی‌دار نیست.

منبع: تسنیم
برچسب ها: بحران آب
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد