تیتر امروز

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران

این صد و سی و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران 

سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ سیدحسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی و فعال سیاسی اصلاح‌طلب رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...

انتقاد‌های مردم به قبوض برق ادامه دارد/ وزارت نیرو با یک مانور تبلیغاتی قیمت را بالا برد!

یک عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: متاسفانه وزارت نیرو با مانور تبلیغاتی اجرای طرح امید برای رایگان کردن نرخ برق مشترکینی که زیر ۸۰ کیلووات ساعت در ماه مصرف دارند، قیمت برق را افزایش داده است.

کد خبر: ۱۰۶۶۹۴
۱۳:۲۳ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۰

انتقاد‌های مردم به قبوض برق

دیدارنیوز ـ فریدون عباسی با اشاره به علل افزایش نرخ قبوض برق برخی از مشترکین در تهران، بیان کرد: شرکت‌های توزیع برق دارای افرادی هستند که وظیفه آن‌ها خواندن کنتور‌های برق است و اگر مصرف هر کنتور بیشتر از ۸۰ کیلووات ساعت باشد، با فرمولی معین بهای برق آنان را محاسبه می‌کنند.

وی در ادامه اظهار کرد: محاسبه بهای برق نیز برای همه مشترکین به یک شکل صورت نمی‌گیرد. به عنوان مثال اگر بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ کیلو وات ساعت باشد با یک روش یا اگر بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ یا ۲۰۰ تا ۳۰۰ کیلووات ساعت باشد هرکدام به یک روش محاسبه می‌شود و به طور کلی به صورت پلکانی افزایش می‌یابد.

نماینده مردم کازرون در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: عده‌ای هستند که تمام وسایل آنان در منزل برقی است و به عنوان مثال به جای استفاده از اجاق گاز از اجاق برقی و به جای استفاده از کولر آبی از کولر گازی یا سیستم‌های سرمایشی که مصرف برق بالایی دارند استفاده می‌کنند. از آنجا که در فصل گرما هستیم و مردم نیز از وسایل سرمایشی بیشتر استفاده می‌کنند در محدوده جریمه مصرف قرار می‌گیرند بنابراین افزایش قیمت چشمگیری شامل حال آنان شده است.

وی در ادامه تاکید کرد: وزارت نیرو کار غیرقانونی انجام نمی‌دهد و برمبنای مصوبات مجلس و مصوبات هیات وزیران نسبت به افزایش نرخ برق اقدام کرده است. یکی از اقداماتی که وزارت نیرو انجام داد بحث رایگان کردن برق برای افرادی که زیر ۸۰ کیلووات ساعت در ماه مصرف دارند را به میان آورد. یعنی اگر یک فردی ماهانه زیر این میزان برق مصرف می‌کند از پرداخت پول آن معاف شود. اسم آن را نیز برق امید گذاشتند.

وی افزود: در ابتدا اعلام کردند حدود ۳۰ میلیون نفر را این طرح دربرمی گیرد بعد ما انتقاد کردیم که ما ۲۹/۵ میلیون بیشتر کنتور برق نداریم چگونه ۳۰ میلیون را دربرمی گیرد و بعد اعلام کردند حدود ۶ میلیون نفر را دربرمی گیرد. سپس من شخصا سوال کردم مصرف ماهانه زیر ۸۰ کیلو وات ماهی چقدر پول آن می‌شود که گفتند بین ۴۵۰۰ تا ۵ هزارتومان من نیز اعلام کردم این چه منتی است که بر سرمردم می‌گذارید؟ اگر واقعا کسی محتاج ماهی ۴ یا ۵ هزار تومان پول برق باشد دیگر تحت پوشش کمیته امداد است.

رئیس پیشین کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، خاطر نشان کرد: با این مانور تبلیغاتی که گفتند می‌خواهیم از مردم پول نگیریم برنامه ریزی کرده و قیمت برق را بالا بردند. اکنون افرادی که می‌گویند قبض آنان نسبت به سال قبل افزایش چشمگیری داشته است باید به فرمول محاسبه بهای برق خود دقت کنند که نسبت به قبل تغییر کرده است.

وی افزود: متاسفانه مطابق با رشد مصرف برق در کشور سرمایه گذاری در حوزه تولید برق صورت نگرفته و امروز یکی از راه‌های کنترل مصرف مدیریت بهای برق است.

منبع: ایسنا
برچسب ها: قیمت برق
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر