تیتر امروز

فوری: فعال‌شدن پدافند در تهران/ حمله اسرائیل به چند نقطه در اصفهان
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

فوری: فعال‌شدن پدافند در تهران/ حمله اسرائیل به چند نقطه در اصفهان

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

علت بایکوت خبری سیدحسن خمینی در صداوسیما چیست؟

دبیرکل حزب مجمع ایثارگران به قطع سخنان سید حسن خمینی خمینی در صداوسیما واکنش نشان داد.

کد خبر: ۱۰۶۵۷۹
۱۷:۳۰ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۰

علت بایکوت خبری سیدحسن خمینی در صداوسیما چیست؟

دیدارنیوز - جواد امام دبیرکل حزب مجمع ایثارگران در پیامی توییتری نوشت: «علت بایکوت خبری سیدحسن خمینی و قطع سخنان وی در پخش زنده یک مراسم رسمی با حضور رئیس جمهور و اعضای دولت سیزدهم در مرقد مطهر حضرت امام (ره)، چیست؟ معاونت سیاسی صدا و سیما پاسخگو باشد! چرا کشور ما باید از داشتن یک رسانه ملی محروم باشد!؟»

گفتنی است که صدا و سیما در رفتاری عجیب و غیرقابل چشم پوشی سخنان حجت الاسلام و المسلمین سیدحسن خمینی در مراسم تجدید میثاق رئیسی جمهور و اعضای دولت سیزدهم با آرمان های امام خمینی (س) که اتفاقا فقط در توصیه به وحدت و ضرورت حمایت از دولت جدید بود را بایکوت کرد و نه تنها پخش زنده این مراسم را هنگام ایراد سخنرانی یادگار امام قطع کرد، بلکه در بخش های خبری خود نیز هیچ اشاره ای به این سخنان وحدت بخش نداشت.

منبع: ایسنا
برچسب ها: سیدحسن خمینی
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد