تیتر امروز

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلا دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند
گفت‌وگوی دیدار در سومین ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلا دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند

در سومین برنامه از سری برنامه «میدان پاستور» مهدی پازوکی اقتصاددان و استاد دانشگاه مهمان ما بود. او معتقد است: متخصصان و صاحب نظران هر حرفی می‌زنند تندرو‌ها واکنش نشان می‌دهند، به دلیل اینکه...
افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

آخرین اخبار نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس

قهرمان ۵ دوره پیاپی فوتبال ایران این روز‌ها در حال آماده سازی برای فصل بعد است. این مطلب نگاهی دارد به مجموعه رخداد‌هایی که در فصل نقل و انتقالات برای سرخپوشان تهرانی رقم خورده است.

کد خبر: ۱۰۵۹۸۳
۱۵:۲۱ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۰

پرسپولیس

دیدارنیوز - تیم فوتبال پرسپولیس در شرایطی بیستمین دوره مسابقات لیگ برتر را با قهرمانی پشت سر گذاشت که بعد از این قهرمانی با جدایی محمد حسین کنعانی زادگان و احمد نوراللهی و همچنین شهریار مغانلو کار سختی را در پیش دارد.

اولویت کادرفنی پرسپولیس تمدید قرارداد بازیکنانی بود که در پایان لیگ قراردادشان تمام می شد اما در کنار آن، یحیی گل‌محمدی بلافاصله پس از اتمام لیگ فهرستی را به مسوولان باشگاه می دهد که چهار بازیکن آن باید قطعی به تیم اضافه شوند.

تاکید کادرفنی روی جذب ۲ مدافع، یک هافبک کناری و یک مهاجم بود و با جدایی نوراللهی جذب یک هافبک وسط هم به اولویت های پرسپولیس اضافه شد.
با توجه به این موضوع تا الان وحید امیری، مهدی شیری و امید عالیشاه قراردادشان را تمدید کردند و قرار است به زودی قرارداد کمال کامیابی نیا هم تمدید شود.

پرسپولیس در گام اول نقل و انتقالات علیرضا ابراهیمی کاپیتان ۲ فصل اخیر گل گهر سیرجان را جذب کرد و در پی آن رضا دهقانی از نساجی به پرسپولیس اضافه شد. در این میان بازیکنانی مانند علی نعمتی و محمد آبشک هم برای پیوستن در باشگاه حاضر شدند

علی نعمتی برای پیوستن به پرسپولیس نیاز به رضایتنامه باشگاه پدیده داشت و بر این اساس شرایط جذب او نسبت با سایر بازیکنان کمی متفاوت بود. با این حال شنیده می شود که باشگاه مشهدی با این بازیکن برای جدایی به توافق رسیده است و این بازیکن راهی تا پرسپولیسی شدن ندارد. در این میان برای خط دفاع پرسپولیس نام بازیکنانی نظیر محمد دانشگر هم شنیده می شود اما این بازیکن در اولویت‌های اصلی پرسپولیس جایی ندارد و در صورت منتفی شدن جذب علی نعمتی شاید به فهرست بازیکنان پرسپولیس اضافه شود.

محمد آبشک دیگر بازیکنی بود که تا آستانه پرسپولیسی شدن پیش رفت اما ظاهرا توافق حاصل نشده و مسوولان باشگاه روی جذب رضا اسدی هافبک سابق سایپا و تراکتور نظر دارند. مذاکرات با اسدی ادامه دار است و این بازیکن از همیشه به پرسپولیسی شدن نزدیک تر است.

پرسپولیس برای خط حمله نیز با توجه به جدایی مغانلو دنبال یک مهاجم خوب است. در این میان از سجاد شهباززاده به عنوان گزینه اصلی سرخپوشان یاد می شد اما این بازیکن فعلا از پرسپولیسی شدن دور است و شاید در صورت تغییر مواضع طرفین روی برخی مسائل، شهباززاده دوباره به مذاکره با پرسپولیس بازگردد.

یحیی گل محمدی دو روز پیش در مصاحبه روز شنبه خود در جمع خبرنگاران اعلام کرد ه در ۴۸ ساعت آینده خبرهای خوبی در نقل و انتقالات شنیده می شود. با این حال به نظر می رسد طی امروز و نهایت فردا بازیکن دیگری نیز به پرسپولیسی ها برای فصل آتی اضافه شود.

منبع: ایرنا
برچسب ها: پرسپولیس
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد