تیتر امروز

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟

این صد و پانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
جنگ‌های شناختی؛ آیا ایران وارد این نوع جنگ شده است؟
گفت‌وگوی دیدار در برنامه "میهمان من" با یک کارشناس مسایل بین الملل

جنگ‌های شناختی؛ آیا ایران وارد این نوع جنگ شده است؟

در یکی دیگر از برنامه‌های میهمان من دیدارنیوز، با علی ودایع، مدرس دانشگاه و کارشناس بین الملل درباره جنگ‌های شناختی صحبت کردیم. آیا کشورمان ایران وارد این نوع جنگ شده است؟

حمایت مدیر عامل اسبق استقلال از وزارت حمید سجادی

فتح الله زاده مدیر عامل اسبق تیم استقلال از تصدی وزارت ورزش توسط حمید سجادی حمایت کرد و از نمایندگان مجلس خواست به او رای بدهند

کد خبر: ۱۰۵۹۶۳
۱۳:۴۰ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۰

حمایت مدیر عامل اسبق استقلال از وزارت حمید سجادی

دیدارنیوز - فتح الله زاده در گفتگو با پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان اهمیت انتخاب یک مدیری ورزشی در راس وزارت ورزش و جوانان را ستود و تصریح کرد: در وهله اول باید از رییس جمهور تشکر کنم که بعد از سالها بالاخره یک مدیر ورزشی را برای وزارتخانه ورزش و جوانان معرفی کردند چرا که این مسند حق اهالی ورزش است.

مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال گفت : دکتر سجادی هم ورزشکار سطح بالایی بوده که درد قهرمانان و ورزشکاران حرفه ای را می داند و هم سابقه مدیریت کلان ورزشی داشته و درد مدیران این عرصه را به خوبی درک می کند و این یک فرصت طلایی برای ورزش کشور است و امیدوارم نمایندگان بر خلاف دوره های قبل که در خصوص ایشان اشتباه کردند این بار سکان ورزش را به یک ورزشی بسپارند.

فتح الله زاده ادامه داد : مطمئنم که دکتر سجادی مطالبات جامعه ورزش را دنبال می کند و با توجه به شناختی که دارم یک مدیر عدالت محور است و می تواند در وزارت ورزش و جوانان موفق باشد .

منبع: ایلنا
برچسب ها: کابینه رئیسی
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
mm
|
Syrian Arab Republic
|
۱۳:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۱
0
0
فتل
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور