تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

مجوز تردد کادر درمان آبیک به پلیس اعلام شده بود/ بی‌توجهی به برگه تردد و کارت پزشکی قابل توجیه نیست

فرماندار شهرستان آبیک گفت: بر اساس آنچه در ستاد کرونا استان قزوین مطرح شد؛ برای کادر درمان بیمارستان شهدا و ولیعصر با مهر فرمانداری آبیک برگ تردد صادر شده و اسامی به دو نماینده بیمارستان ارسال و برای ثبت در سامانه ناجا به پلیس اعلام شد.

کد خبر: ۱۰۵۷۱۵
۱۶:۱۷ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۰

پلیس راهور و مجوز تردد کادر درمان آبیک

دیدارنیوز ـ شهرام احمدپور، فرماندار شهرستان آبیک با اشاره به ماجرای اتفاق افتاده در روز چهارشنبه-۲۷مرداد ماه- و ممانعت از تردد پزشک در ایست و بازرسی اتوبان کرج‌-‌قزوین گفت: براساس مصوبه ستاد ملی کرونا همه مجوز‌های تردد ابطال شد؛ اما در جلسه ستاد کرونا استان قزوین با توجه به همجواری شهرستان آبیک با استان‌های البرز و تهران و اینکه تعداد زیادی از کادر درمان آبیک ساکن این استان‌ها هستند صدور برگه مجوز عبور برای آنان مطرح شد.

فرماندار شهرستان آبیک ادامه داد: بر اساس آنچه در ستاد استانی کرونا مطرح شد برای ۵۱ نفر از کادر درمان بیمارستان شهدا و ۴۳ نفر از کادر بیمارستان ولیعصر با مهر فرمانداری شهرستان آبیک برگ تردد صادر شده و مشخصات برگ تردد به دو نماینده بیمارستان ارسال و به پلیس اعلام شد.

وی با تاکید بر اینکه برگه تردد کادر درمان دارای وجاهت است عنوان کرد: باوجود ابطال برگه‌های تردد مطابق با مصوبات ستاد ملی در خصوص برخی مشاغل از جمله پزشکان استثنا وجود دارد و پزشکان می‌توانند از آن استفاده کنند و این برگه‌ها نیز با اجازه ستاد کرونا استان قزوین صادر شد.

رئیس ستاد کرونا شهرستان آبیک ادامه داد: در ماجرای اتفاق افتاده در هفته گذشته و ممانعت از عبور پزشک بیمارستان ولیعصر در ایست و بازرسی اتوبان کرج‌-‌قزوین به برگه تردد و کارت پزشکی توجه نشده و حتی پس از حضور مدیر بیمارستان نیز برای عبور به پزشک اعتماد نشده و حتی در روز‌های بعدی نیز این پزشک جریمه شده است.

نماینده عالی دولت در شهرستان آبیک در پایان گفت: حتی با فرض بر اینکه اسامی این افراد در سامانه ثبت نشده باشد نیز این اقدام پذیرفتنی نیست؛ چرا که فردی که در ایست و بازرسی قرار دارد به سامانه دسترسی ندارد که بداند پلاک‌ها ثبت شده یا نه و بنابراین می‌توان گفت در ابتدای امر به برگه تردد و کارت پزشکی توجه نشده است.

منبع: ایلنا
برچسب ها: پلیس راهور
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت