تیتر امروز

هشدار فرمانده ارتش به تل‌آویو پس از حادثه اصفهان/ واکنش بلینکن/ شعار مرگ بر اسرائیل و آمریکا پس از نمازجمعه
تنش میان ایران و اسرائیل پس از حمله تروریستی دمشق

هشدار فرمانده ارتش به تل‌آویو پس از حادثه اصفهان/ واکنش بلینکن/ شعار مرگ بر اسرائیل و آمریکا پس از نمازجمعه

بعد از حمله تروریستی روز ۱۳ فروردین رژیم اسرائیل به کنسولگری ایران در سوریه، که باعث شهادت چند فرمانده سپاه شد، ایران شنبه شب ۲۵ فروردین‌ماه حملات گسترده پهپادی و موشکی خود را به اسرائیل انجام...
به ما رعایا ربطی ندارد، شما بکنید!
افاضات اضافه

به ما رعایا ربطی ندارد، شما بکنید!

در هفته‌ای که گذشت، عوام‌الملک به مسایل مهم و حساسی چون موی نسوان پرداخته و درباره حوادث اخیر در کشور گفته ما عوام، رعیتی بیش نیستیم و نباید این را فراموش کنیم.

پیشگیری از کرونای دلتا با دُز سوم واکسن فایزر

نتایج کارآزمایی بالینی تزریق دُز سوم و تقویتی واکسن مشترک کووید- 19 ،شرکت‌های داروسازی «فایزر» و «بایون تک» نشان از تاثیر مثبت این واکسن بر کرونای دلتا دارد.

کد خبر: ۱۰۵۳۶۸
۱۲:۴۱ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۰

 کرونای دلتا و واکسن فایزر

دیدارنیوز ـ شرکت‌های داروسازی «فایزر» و «بایون تک» داده‌های اولیه کارآزمایی بالینی تزریق دُز سوم و تقویتی واکسن مشترک کووید-۱۹ خود را به سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) ارائه کرده‌اند.

به گزارش روزنامه دیلی میل، این داده‌ها نشان می‌دهد که دُزهای تقویتی واکنش‌های آنتی بادی بالایی ایجاد می‌کند و می‌تواند به ویژه در برابر گونه هندی «دلتا» و گونه آفریقای جنوبی «بتا» کرونا موثر باشد.

شرکت فایزر توصیه می‌کند که دُز سوم این واکسن را ۶ تا دوازده ماه پس از دریافت دُز دوم به فرد تزریق کنید. این توصیه تنها چند روز پس از آن منتشر شد که سازمان غذا و داروی آمریکا تزریق دُزهای سوم واکسن کرونای شرکت فایزر و مدرنا را برای آمریکایی‌های که دارای نقص سیستم ایمنی هستند، تایید کرد.

«آلبرت بورلا»، مدیرعامل فایزر، در بیانیه‌ای اعلام کرد که واکسیناسیون موثرترین وسیله ما برای پیشگیری از عفونت کووید-۱۹ به ویژه ابتلا به نوع شدید این بیماری و بستری شدن در بیمارستان هاست و تأثیر عمیق آن برای حفظ جان مردم مسلم است.

وی افزود: با این وجود، با تهدید مداوم نوع دلتا و ظهور گونه‌های دیگر در آینده، باید در برابر این ویروس بسیار مسری هوشیار بمانیم.

بورلا خاطر نشان کرد: داده‌هایی که ما تا به امروز مشاهده کرده ایم نشان می‌دهد که دُز سوم واکسن ما سطح آنتی بادی را افزایش می‌دهد که به طور قابل توجهی بیشتر از آن است که پس از برنامه اولیه تزریق دو دُز واکسن، مشاهده شده است.

وی افزود: خوشحالیم که این داده‌ها را در اختیار سازمان غذا و داروی آمریکا قرار می‌دهیم و در عین حال به همکاری خود برای رفع چالش‌های در حال توسعه این همه گیری ادامه می‌دهیم.

به شرکت کنندگان این مطالعه هشت تا ۹ ماه پس از دریافت دُز دوم واکسن کرونای فایزر، یک دُز ۳۰ میکروگرمی از این واکسن تزریق شد. محققان مشاهده کردند که تزریق دُز سوم این واکسن، سطوح آنتی بادی را در بدن افراد ۱۸ تا ۵۵ ساله پنج برابر و در بدن افراد ۶۵ تا ۸۵ ساله ۱۱ برابر افزایش داد.

نتایج این مطالعه نشان داد که دریافت کنندگان این واکسن در تمام سنین، آنتی بادی‌های خاصی را ایجاد کردند که در برابر انواع بتا یا دلتای کرونا موثر است.

ویروس کرونا موسوم به «کووید-۱۹» اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ (۲۴ آذر ۱۳۹۸) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد و سازمان جهانی بهداشت ۲۱ اسفند ۹۸ همه گیری جهانی این ویروس را اعلام کرد.

جهش ویروس کرونا در انگلیس، بزریل، هند و آفریقا که موجب افزایش سرایت، بیماری‌زایی و مرگ و میر آن شده، نگرانی‌های جدیدی را در جهان به وجود آورده است.

منبع: ایرنا
برچسب ها: کرونای هندی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی