تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.

وزارت کشور خبر داد: عدم صدور مجوز تردد برای خودرو‌های شخصی

بابک دین پرست با اشاره به ابلاغیه وزیر کشور به استانداران سراسر کشور گفت: صدور هرگونه مجوز تردد برای خودرو‌های شخصی تا یکشنبه ممنوع است.

کد خبر: ۱۰۵۱۳۵
۱۶:۵۸ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۰

ممنوعیت تردد برای خودرو‌های شخصی

دیدارنیوز ـ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، بابک دین پرست دبیر قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا با اشاره به ابلاغیه وزیر کشور به استانداران سراسر کشور در به کارگیری همه امکانات و ظرفیت‌های استانی در جهت تحقق بخشی به برنامه تعطیلی یک هفته ستاد ملی مدیریت کرونا، تصریح کرد: عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور و فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا تاکید جدی بر ضرورت اجرای دقیق و همه جانبه مصوبه ستاد ملی مدیریت بیماری و جلوگیری از هر گونه تردد و مسافرت‌های بین استانی و شهری با هدف مدیریت و مهار موج پنجم بیماری کرونا دارد.

معاون وزیر کشور با اشاره به تاکیدات وزیر کشور نسبت به ضرورت فعال‌تر شدن کمیته اطلاع رسانی ستاد‌های استانی مدیریت بیماری کرونا در جهت حفظ امنیت روانی جامعه و جلوگیری از التهاب افکارعمومی در شرایط خطیر کنونی کشور؛ گفت: ایجاد همدلی و همگرایی و آگاهی بخشی در میان هموطنان عزیز کشورمان در روند مدیریت بیماری کرونا و اطلاع رسانی آن، ضرورتی جدی است و بایستی شورا‌های اطلاع رسانی در همه استان‌ها نقشی فعال‌تر و مسئولانه‌تر در مدیریت اطلاع رسانی کنترل بیماری کرونا ایفا نمایند.

دبیر قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا همچنین از دستور وزیر کشور به استانداری‌های سراسر کشور در پشتیبانی همه جانبه از نیروی انتظامی استان در موضوع منع تردد بین استانی در شهر‌های دارای ممنوعیت قرمز و نارنجی با پلاک‌های غیر بومی خبر داد و گفت: از امروز تا روز یکشنبه صدور هر گونه مجوز تردد برای خودرو‌های شخصی (به استثنای مجوز درمان) ممنوع و همه مجوز‌های صادر شده تا پایان محدودیت هم باطل می‌باشد.

همکاری بسیج با نیروی انتظامی و ادارات کل راه و شهرسازی استان با نیروی انتظامی برای کنترل مبادی ورودی و خروجی شهر‌ها از دیگر محور‌های مورد اشاره فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با کروناست و در این خصوص نسبت به تداوم این همکاری تا پایان محدودیت‌های اعلام شده تاکید داشت.

برچسب ها: ممنوعیت تردد
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد