تیتر امروز

پنجره ‎دیپلماسی در حال بسته‌شدن/ سردرگمی راهبردی، خطرناک‌تر از ماشه/ فرصت پزشکیان برای حذف نهاد‌های بی‌خاصیت 
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پنجره ‎دیپلماسی در حال بسته‌شدن/ سردرگمی راهبردی، خطرناک‌تر از ماشه/ فرصت پزشکیان برای حذف نهاد‌های بی‌خاصیت 

این صد و هفدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

وضعیت ناوگان حمل و نقل عمومی در تعطیلات ۶ روزه

تعطیلات سراسری در کشور از فردا آغاز می‌شود، اما تاکنون هیچ محدودیتی برای بخش‌های حمل و نقلی کشور در نظر گرفته نشده است.

کد خبر: ۱۰۵۰۵۹
۱۲:۵۸ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۰

فعالیت ناوگان حمل و نقل عمومی

دیدارنیوز ـ از فردا تعطیلات سراسری در کشور آغاز می‌شود این در حالی است که بخش حمل و نقل عمومی کشور هم همانند سایر تعطیلات این بار هم تغییری در وضعیت تردد و جابه جایی خود ایجاد نکرده است.

طبق پیگیری‌های صورت گرفته، هیچ کدام از بخش‌های حمل و نقلی کشور از جمله بخش جاده‌ای، هوایی و ریلی کشور ابلاغیه‌ای مبنی بر کاهش و یا توقف فعالیت‌های خود تاکنون دریافت نکرده‌اند.

محدودیت برای سفر به مشهد و کیش

براساس این گزارش در همین رابطه محمد حسن ذیبخش سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور با بیان اینکه هنوز هیچ ابلاغی مبنی بر محدودیت و یا توقف پرواز‌ها در ایام تعطیلات کرونایی به ما ارائه نشده است، گفت: در حال حاضر هیچ محدودیت پروازی در این مدت به جز برای دو شهر مشهد و کیش که از چند روز گذشته در نظر گرفته‌ایم، نداریم.

او ادامه داد: از هفته گذشته با دستور وزارت راه و شهرسازی و با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا و قرمز شدن وضعیت کرونایی در مشهد و کیش ۵۰ درصد از ظرفیت جا به جایی این دو شهر را کاهش داده ایم.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری اظهار کرد: به دنبال شیوع گسترده کرونای دلتا در اکثر شهر‌های استان‌های خراسان رضوی (مشهد) و هرمزگان (کیش) و روند رو به افزایش آن، برای مدت ۱۰ روز پرواز‌های هوایی از به این استان‌ها محدود می‌شود.

او ادامه داد: بنا به درخواست وزارت کشور و ابلاغیه وزارت راه و شهرسازی به سازمان هواپیمایی کشوری از ۲۰مرداد ماه پرواز‌ها در مسیر مشهد و کیش ۵۰ درصد کاهش یافت.

هیچ محدودیتی برای سفر‌های عمومی جاده‌ای به ما ابلاغ نشده است

داریوش باقر جوان مدیرکل دفتر حمل و نقل مسافری سازمان راهداری هم با بیان اینکه تاکنون هیچ دستور و یا ابلاغیه‌ای مبنی بر توقف و یا محدود کردن فعالیت ناوگان جاده‌ای برون شهری به ما ابلاغ نشده است گفت: هر لحظه که به ما توسط ستاد ملی مقابله با کرونا دستوری در این خصوص ابلاغ شود، به صورت کامل آن را انجام خواهیم داد.

باقر جوان بیان کرد: در حال حاضر سفر‌های جاده‌ای برون شهری توسط ناوگان حمل و نقل عمومی تنها برای سفر‌های ضروری مسافران انجام می‌شود و ما بار‌ها اعلام کرده ایم که مسافران تصور نکنند که هر زمان به پایانه‌ها مراجعه کنند، بلیت پیدا می‌کنند.

این مقام مسئول تاکید کرد: در این ایام به ویژه در تعطیلات پیش رو به هیچ عنوان ظرفیت‌های خود را افزایش نخواهیم داد.

او تصریح کرد: به صورت کامل تمامی فاصله گذاری‌های اجتماعی در ناوگان حمل و نقل عمومی جاده‌ای رعایت می‌شود و در این خصوص نظارت‌های کامل توسط بازرسان پایانه‌ها و همچنین نیرو‌های راهور صورت می‌گیرد.

سفر‌های ریلی همچنان به قوت خود باقی است

براساس این گزارش طبق پیگری‌های صورت گرفته در بخش ریلی کشور هم تاکنون ابلاغیه و یا دستور العملی صادر نشده است و تمامی جابه جایی‌ها هم همانند روز‌های گذشته انجام می‌شود.

براساس این گزارش به گفته سخنگوی ستاد ملی با کرونا از نیمه شب امشب تا روز جمعه، ۵ شهریور ممنوعیت تردد بین استانی اعمال خواهد شد و همه مجوز‌های تردد لغو خواهد شد و جریمه ممنوعیت تردد بعد از یک ماه دو برابر می‌شود.

امیدواریم با اعلام تعطیلی‌ها شاهد شلوغ شدن جاده‌های کشور و آغاز مسافرت‌های مردم نباشیم تا زنجیره کرونا در کشور قطع شود.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور