تیتر امروز

امیر محمد قدوسی:موضوع حجاب از سال های اول انقلاب مطرح بوده است/
گفت و گوی دیدار با یک حقوقدان درباره "طرح نور"

امیر محمد قدوسی:موضوع حجاب از سال های اول انقلاب مطرح بوده است/"روحانی" مکلف شد مانع ورود زنان بدون حجاب به ارتش شود

اجرای "طرح نور" بهانه‌ای شد تا دیدارنیوز با دکتر امیرمحمد قدوسی، حقوقدان و وکیل یک گفت‌وگوی را انجام دهد که نتیجه آن تولید یک "ویدیوکست" بود، که می‌بینید.
سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند
گزارش اختصاصی دیدارنیوز از مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند

سردار حسین علایی در مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم ضمن بیان روایت خود از عملیات آمریکایی طبس و نحوه به شهادت رسیدن منتظرالقائم، در دفاع از عملیات ایران علیه اسرائیل گفت: اسرائیل...

زالی: نافی خدمات سایر مجموعه‌ها در بحث واکسیناسیون نیستیم/ وزارت امور خارجه تلاش خود را کرد

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران گفت: اگر امروز بنا داریم تلاش مضاعف جدیدی را در حوزه واردات واکسن رقم بزنیم نافی تشکر و قدرشناسی از خدمات مجموعه‌های ذی مدخل در بحث واکسیناسیون نیست.

کد خبر: ۱۰۴۷۶۵
۰۹:۱۳ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۰

نافی خدمات سایر مجموعه‌ها در بحث واکسیناسیون نیستیم

دیدارنیوز ـ علیرضا زالی، فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران در حاشیه نشست هماهنگی با معاونان بهداشتی دانشگاه‌های علوم پزشکی پایتخت گفت: به دنبال فرمایشات مقام معظم رهبری و تاکید ایشان بر ضرورت بازآرایی نوین برای کنترل بیماری در خیز پنجم؛ در این نشست باحضور معاونان بهداشتی دانشگاه‌ها و مدیران ارشد بهداشتی استان تهران احیای مجدد و بازنگری طرح شهید سلیمانی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی با اشاره به تجارب موفق و دستاورد‌های ارزنده طرح شهیدسلیمانی در تهران راهبرد اصلی، این نشست را احیای مجدد طرح شهیدسلیمانی با کمک بسیج و سپاه در تهران برشمرد تا با اجرا و احیای مجدد آن شاهد بیماریابی، کاهش ورودی به بیمارستان‌ها، تسریع فرایند واکسیناسیون، پوشش‌های غربالگری باشیم.

زالی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری افزود: با توجه به گسترش ویروس در سطح شهر باید با بیماریابی مناسب، افزایش تست‌های تشخیصی، تسریع واکسیناسیون، شناسایی گروه‌های پرخطر و ایزولاسیون آنها، فراهم کردن فضا و سازه‌های مناسب بتوانیم گسترش بیماری را کاهش دهیم.

به گفته وی در فاز بعدی باید با استفاده از مطالعات همه گیرشناسی در تهران و شناسایی نقاط داغ، مداخلات بهداشتی موثر برای تقلیل فاکتور‌های خطر انجام شود. همچنین در کنار اجرای اسلوب اصلی طرح شهید سلیمانی درصورت لزوم از رزمایش‌های مقطعی نیز برای مداخلات سریعتر و کارآمدتر استفاده خواهد شد.

فرمانده ستاد مقابله با کرونای پایتخت در بخش دیگری از این گفتگو در خصوص سخنان منتشر شده در خصوص واردات واکسن کرونا یادآور شد: سخنان منتشر شده در نشستی مطرح شد که خبری نبود.

وی با اشاره به این که نشست مذکور برای قدردانی از زحمات جمعی از اصحاب رسانه در دوران کرونا برگزار شد افزود: یک محفل صمیمانه و جلسه غیر رسمی با خبرنگاران داشتیم و بسیاری از مباحث مطرح شده اساسا فاقد شانیت خبری بود که متاسفانه برخی از این مضامین به شکلی متفاوت نشر پیدا کرده است.

زالی با تاکید بر این که همواره برای انتقال مفاهیم و نقطه نظرات ستاد از وسایل ارتباط جمعی متعارف رسانه‌ای استفاده کرده است گفت: همواره آنچه مورد نظر یا منطبق بر سیاست‌های ما بوده است را از طریق رسانه‌های متعارف به استحضار شهروندان رسانده ایم.

وی با تاکید بر رفع سوء تفاهم‌های ایجاد شده گفت: همواره باید قدرشناسی را به عنوان یک اصل حرفه‌ای اخلاقی مورد توجه قرار دهیم. در شرایط سخت کنونی می‌دانیم که وزارت امور خارجه و وزارت بهداشت با چه معذوریت‌هایی روبرو هستند و تلاش خود را کردند.

به گفته زالی اگر امروز بنا داریم یک تلاش مضاعف جدیدی را در حوزه واردات واکسن رقم بزنیم نافی تشکر و قدرشناسی از خدمات مجموعه‌های ذی مدخل در بحث واکسیناسیون نیست و این گونه نیست که خدمات عزیزان را در مجموعه‌های وزارت خارجه و سایر نهاد‌های مربوطه نفی کنیم.

وی موضوع واکسن را یک چالش مهم برشمرد و افزود: باید بدانیم که ویروس کرونا یک ابرچالش جهانی است و صرفا مربوط به کشور ما نیست و طبیعتا مشکلات و چالش‌های بسیاری نیز در این راستا وجود دارد.

به گفته زالی در حال حاضر با همت بلند جوانان غیور ایرانی هم در بحث دانش فنی مرتبط با بحث لجستیک و پشتیبانی علمی و فناوری و هم در حوزه بهداشت و درمانی توفیقات فراوانی داشته ایم.

وی فرمایشات مقام معظم رهبری را باعث اسلوب جدیدی در بازآرایی نیرو‌ها و آمادگی کامل و سریع نیرو‌های مسلح را یک فرصت جدید برای احیای نیرو‌های تازه نفس و طراوت بخشیدن به مدافعان سلامت در ادامه مسیر مقابله با کرونا برشمرد.

زالی ضمن تشکر قدرشناسانه از خدمات و تلاش‌های دولت قبلی در راستای مقابله با کرونا به برنامه استراتژیک ۹ گانه دولت جدید در این خصوص اشاره کرد و طرح و بررسی تجارب و پیشنهادات همه دانشگاه‌ها و استان‌های کشور در ستاد ملی کرونا را اقدامی مطلوب خواند که می‌تواند منجر به تدوین یک بسته غنی شود که در ادامه مسیر نقشه راه بسیار مطلوبی را فراهم کند.

وی با اشاره به تسریع واردات واکسن در هفته‌های آتی خاطرنشان کرد: تعدادی از واکسن‌های تولید داخل نیز به فاز تحقق مقیاس صنعتی رسیدند و می‌توانند سبد متنوع تری از واکسن را در اختیار ما قرار دهد.

زالی همچنین از تزریق ۱۰۱ هزار دوز واکسن در روز گذشته در تهران خبر داد و گفت: در حال حاضر تاکنون ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر در تهران واکسینه شدند که ۶۷۰ هزار نفر آنان هر دو دوز را دریافت کردند. همچنین در کنار گروه‌های سنی، گروه‌های پر خطر مندرج در سند ملی واکسیناسیون نیز در حال واکسینه شدند هستند که برخی از آن‌ها به اتمام رسیده است.

وی تاکید کرد: برنامه ریزی ما در تهران به گونه‌ای بود و متعهد انه تلاش کردیم تا شهروندان تهرانی هر دو دوز واکسن را از یک برند دریافت کنند.

فرمانده ستاد مقابله با کرونای پایتخت با اشاره به پیچیدگی‌های سوش دلتا و درمان سخت آن به شهروندان تهرانی تاکید کرد: کماکان رعایت پروتکل‌های بهداشتی را به طور جدی رعایت کرده و حتی افرادی که هر دو دوز واکسن را دریافت کرده اند بازهم احتیاطات لازم را به کار برده و رعایت کنند.

وی از رسانه‌های عمومی خواست در راستای افزایش رعایت پروتکل‌های بهداشتی و محدودیت به اقناع سازی افکار عمومی و آموزش‌های همگانی بپردازند و خاطرنشان کرد: در هر مقطعی که همراهی و همگامی مردم را با مصوبات و مداخلات در تهران و سایر استان‌ها داشتیم شاهد دستاورد‌های موثر در راستای مقابله با کرونا بودیم.

زالی با اشاره به این که سوش دلتا با سایر سوش‌ها تفاوت دارد تاکید کرد نبرد با این سوش مستلزم ارتقای سطح دانش همگانی جدید از نظر نحوه انتقال و سرایت بیماری و اعمال پروتکل‌های بهداشتی است.

به گفته زالی اگر با کمک و همراهی مردم بتوانیم میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی را افزایش دهیم حتما وضعیت بیماری در تهران بهبود خواهد یافت و تعداد بیماران کاهش می‌یابد.

وی خاطرنشان کرد: براساس آخرین آمار در حال حاضر میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در تهران ۵۲ درصد است که باید با همراهی و همگامی بیشتر مردم، اقناع افکار عمومی، ارتقای آموزش‌های همگانی افزایش یابد تا موفق به کنترل و مهار بیماری شویم.

زالی یکی از برنامه‌های طرح شهید سلیمانی را ارایه بسته‌های آموزشی برای شهروندان تهرانی ذکر کرد.

وی با اشاره به تسریع فرایند تولید واکسن‌های داخلی و تغییر نیاز‌های اصلی برخی از کشورها، افزایش ظرفیت شرکت‌های صنعتی بزرگ تولید واکسن ابراز امیدواری کرد شرایط مناسبتری فراهم شود.

فرمانده ستاد مقابله با کرونای پایتخت با اشاره به وضعیت بیماری کرونا در تهران گفت: متاسفانه هم اکنون میزان مراجعان سرپایی در تهران بالای ۲۰ هزار نفر است و زمانی که به زیر ۲۰ هزار نفر تقلیل یابد و ۴۸ ساعت ادامه داشته باشد می‌توانیم انتظار داشته باشیم که سایر شاخص‌ها نیز تغییر کند.

بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، به گفته وی عدد مولد پایه که نشان دهنده وضعیت کنترل بیماری است هم اکنون در تهران بالای یک است و هر زمان به یک یا زیر آن برسد می‌توان کاهش شاخص‌ها را پیش بینی کنیم بنابراین برای هفته آتی نیز کماکان تهران در وضعیت قرمز است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی