تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

افزایش قیمت نفت در پی امتناع اوپک از پذیرش درخواست آمریکا

قیمت نفت روز دوشنبه که بازارهای آمریکا در آستانه اجرای تحریم‌های جدید واشنگتن علیه ایران دچار محدودیت عرضه بودند افزایش یافت.

کد خبر: ۱۰۴۶۸
۱۰:۴۹ - ۰۲ مهر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - بهای معاملات آتی نفت برنت ۱.۰۲ دلار یا ۱.۳ درصد افزایش یافت و به ۷۹.۸۲ دلار رسید.

بهای معاملات آتی وست تگزاس اینترمدیت آمریکا ۸۲ سنت یا ۱.۲ درصد افزایش یافت و به ۷۱.۶۰ دلار در هر بشکه رسید.

در بحبوحه محدود شدن عرضه به بازار، ذخایر نفت تجاری آمریکا به پایین‌ترین سطح خود از اوایل سال ۲۰۱۵ رسیده و اگرچه تولید نفت این کشور در رکورد نزدیک به ۱۱ میلیون مانده است، اما افت اخیر فعالیت حفاری از کندی رشد تولید در آینده حکایت دارد.

شرکت‌های بازرگانی ترافیگورا و مرکوریا روز دوشنبه پیش‌بینی کردند نفت برنت ممکن است تا کریسمس به ۹۰ دلار و حتی در اوایل سال ۲۰۱۹ به بالای ۱۰۰ دلار در هر بشکه صعود کند، زیرا بازارها پس از اجرای تحریم‌های آمریکا علیه ایران از نوامبر، دچار محدودیت عرضه می‌شوند.

بانک جی پی مورگان انتظار دارد تحریم‌ها به کاهش ۱.۵ میلیون بشکه در روز از میزان عرضه به بازار منتهی شود، در حالی که مرکوریا هشدار داده ممکن است میزان عرضه حداکثر دو میلیون بشکه در روز کاهش پیدا کند.

کشورهای اوپک و متحدان‌شان شامل روسیه روز یکشنبه در الجزایر پیرامون افزایش تولید برای جبران افت عرضه ایران گفت‌وگو کردند با این حال هیچ تصمیمی هنوز گرفته نشده است. این تولیدکنندگان با وجود فشار آمریکا برای پایین بردن قیمتها، اعلام کردند ضروریت چندانی برای افزایش بیشتر تولید وجود ندارد.

ادوارد بل، تحلیلگر کالا در بانک ان بی دی امارات گفت: ما انتظار داریم کشورهای عضو اوپک که ظرفیت تولید شناور دارند به خصوص عربستان سعودی تولید خود را افزایش دهند، اما اقدام آنها افت عرضه ایران را کاملا جبران نخواهد کرد.

بر اساس گزارش رویترز، جی پی مورگان در جدیدترین دورنمای بازار خود که روز جمعه منتشر شد اعلام کرد احتمال افزایش قیمت نفت به ۹۰ دلار در ماه‌های آینده به دلیل تحریم‌های ایران وجود دارد. این بانک پیش‌بینی کرد میانگین قیمت نفت برنت و وست تگزاس اینترمدیت در شش ماه آینده به ترتیب ۸۵ و ۷۶ دلار در هر بشکه خواهد بود.
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت