تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

خواننده مالزیایی چهارمین بار مادر شد و با کرونا از دنیا رفت

سارا رئیس‌الدین، خواننده ۳۶ ساله و مسلمان کشور مالزی چند روز پس از به دنیا آوردن چهارمین فرزند خود قربانی ویروس کرونا شد و درگذشت.

کد خبر: ۱۰۴۶۴۰
۱۳:۵۵ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۰

مرگ خواننده مالزیایی به دلیل کرونا

دیدارنیوز ـ شعیب سپهتو بازیگر و کمدین مالزیایی و همسر سیتی سارا خبر مرگ این خواننده جوان را تایید و اعلام کرد او چند روز پیش چهارمین فرزندشان را به دنیا آورده بود که یک پسر است. سارا رئیس‌الدین در رسانه‌های مالزی و دنیای موسیقی با نام هنری خود سیتی سارا شناخته می‌شود.

آقای سپهتو با اشاره به آخرین تماس تصویری خود و فرزندانش با خانم سارا گفت: «وقتی داشتیم حرف می‌زدیم، اشک از گونه‌هایش جاری بود. انگار می‌دانست چه اتفاقی قرار است رخ دهد. آن شب پس از خوابیدن بچه‌ها به بیمارستان رفتم و برای همسرم سوریه یاسین و دعا خواندم. هر چند به من اجازه ندادند برای بار آخر چهره سارا را ببینم.»

از این خواننده جوان و فقید مالزیایی چهار فرزند یادگار مانده است؛ اویس قرنی ۱۰ ساله، زهرا هشت ساله و متین شش ساله. او می‌خواست آخرین فرزندش را هم به یاد یکی از مبارزان فلسطینی در غزه نامگذاری کند که فرشته مرگ مهلت نداد و سیتی سارا را با خود برد.

هر پنج عضو خانواده آقای سپهتو اواخر ماه گذشته میلادی به ویروس کرونا مبتلا شده بودند، اما حال سارا به دلیل اینکه در ماه هشتم بارداری بود کمی از دیگران بدتر و ناچار به استفاده از اکسیژن شد. پادشاه و ملکه مالزی هم مرگ این خواننده جوان مسلمان را تسلیت گفته‌اند.

برچسب ها: هنرمندان
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت