تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.

ممنوعیت عمره برای ۳۳ کشور

ریاست امور دینی ترکیه اعلام کرد که عربستان از پذیرفتن زائران ۳۳ کشور جهان از جمله ایران و ترکیه، برای ادای مناسک «حج عمره» خودداری می‌کند.

کد خبر: ۱۰۴۲۳۳
۱۱:۵۲ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۰

کشورهای محروک از عمره

دیدارنیوز ـ ریاست امور دینی ترکیه با صدور بیانیه‌ای خاطرنشان کرد: وزارت حج و عمره عربستان دیروز از آغاز پذیرش هموطنان و افراد مقیم سخن به میان آورد و همچنین از امروز به تدریج از کشور‌های مختلف جهان برای ادای مناسک حج عمره متقاضی می‌پذیرد.

ریاست مزبور خاطرنشان کرد: عربستان ادای مناسک عبادی در «مسجد الحرام» و «مسجد النبی» را مشروط به دریافت واکسن مورد تایید این کشور دانسته است.

ریاست یاد شده توضیح داد: مقامات سعودی روزانه ۶۰ هزار و ماهانه تقریبا ۲ میلیون عمره گذار را پذیرش خواهند کرد.

ریاست مذکور تاکید کرد: در میان کشور‌هایی که انجام حج عمره برای آن‌ها ممنوع اعلام شده نام ترکیه، آمریکا، امارات، اندونزی، پاکستان، ایران، هند، مصر و لبنان به چشم می‌خورد.

عربستان در اکتبر گذشته انجام مناسک حج عمره را پس از تقریبا ۷ ماه تعطیلی به دلیل شیوع «ویروس کرونا» از سرگرفت و به تقریبا ۲۰ هزار عمره گذار روزانه یعنی ۶۰۰ هزار نفر در ماه، اجازه ورود به مسجد الحرام را داد.

عربستان اخیرا شاهد افزایش میانگین افراد مبتلا به ویروس کرونا است. در مجموع تا شنبه شب ۵۳۲ هزار و ۷۸۵ مورد ابتلا به ویروس کرونا در این کشور ثبت شده که از این میان ۸ هزار و ۳۲۰ نفر فوت کرده است.

منبع: ایرنا
برچسب ها: حج و زیارت
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد